Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a páromra! Gyakran kérdezem hol járt, kivel beszélt! Én gyakran megcsalom! Mit gondoltok rólam?
Mindig az kiabál a leghangosabban akinek a háza ég! Szégyelld magad,és hagyd azt a szerencsétlen lányt,sokat veszít,ha veled marad!
26/N
szerintem is kamu:D
de attól függetlenül még mocskos szánalmas vagy:D
Nekem is van ilyen ismerősöm, 22 éves, 3 éve van állandó barátnője de fűvel-fával csalja. Egyetem miatt együtt laknak, ha a barátnője nincs ott néha felvisz 1-2 csajt, még a szülei is tudnak róla mert már haza is vitt nőt.
Külön szoktak bulizni is, erre általában az a mentsége, hogy a barátnő nem nagyon bírja a piát és hamar haza kell vele menni. Na meg ha ott van, nem lehet csajozni. Még a volt csajával is összejött, akit a jelenlegi barátnője irtóra utál.
Nem is értem, hogy a csajnak hogyhogy nem tűnt fel mekkora egy szánalmas, mocsok pasija van, pedig nagyon féltékeny rá. A srác persze félti a barátnőjét, (állítólag) szereti, na de akkor miért kell folyamatosan más csajokat hajkurásznia? Még a barátait, családját is hazugságra bírja, gondoltam már rá én is, hogy elmondom a csajnak, de amekkora f@sz az az ember, ki tudja mit tenne. Pszichológushoz jár, szed is valamit, pár éve nagyon elborult volt, most legalább normálisabbnak tűnik. (mellesleg pszichológiát tanul de remélem nem lesz belőle az, ilyen ember segítsen másoknak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!