Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy dolog egy kis szeretet adni?
Én ugyan fiú vagyok, de amit a barátod csinál az egyszerűen gerinctelen, hálátlanság. Várd ki azt az egy hetet, várd ki mi lesz. Keress kompromisszumot. Amit ő nem ad meg neked, azt te sem adod neki. Ha ő nem elégít ki orálisan, akkor te sem őt... stb.
Én úgy leordítottam volna a fejét, hogy egy szó nélkül eltakarodik...
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem sem kérsz "nagy" dolgot. A szereteted viszonzását kéred semmi többet.
Nem nem egy hétig kéne nemtalálkozni, hanem soha többet.
en nem tudtam 100%ban eldonteni h mi a helyzet szoval mind2 esetre valaszolok:
1. szeret,de nem torodik veled, nem tartja szem elott az igenyeid, es te sem vagy 1 hiszterika aki allandoan csak kovetelozik: probald megnevelni 1 kicsit, tisztazd vele egyertelmuen, ugy h felfogja h neked ez mennyire fontos es h mennyire szukseged van erre. ha szeret,nem hiszem h nagyon nehezere esne ha gyakrabban olelgetne meg 1 kicsit (bar az en tapasztalataim szerint vhogy megis nagyon nehez dolog,en sem ertem miert)
2. lehet h o ugy erzi h mindent megad neked. legalabbis szerinte. ha o ebben biztos,akkor lehet h bele fog kelleni nyugodnod h o ilyen. nem mindenki a folyton odabujos,romantikazo alkat. van aki csendben szeret. viszont azt mindenkepp tartasd szem elott h "azert mert valaki nem ugy szeret ahogy te azt szeretned, nem jelenti azt h nem szeret teljes szivebol"
probaljatok megoldani, kompromisszumot kotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!