Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 31 éves férfi, akinek sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfi, akinek sosem volt párkapcsolata és csak egy nővel szeretkezett egész életében?

Figyelt kérdés

Lehetséges?

Miért alakulhat így egy férfi élete?

2011. júl. 7. 00:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
bocs, az "utolsó" valójában az "utolsó előtti" akart lenni.
2011. júl. 7. 02:10
 12/21 A kérdező kommentje:

Furcsa hogy itt ennyire normális dologként reagáltok rá. Anyám körberöhögött: "nehogymár elhidd"! A pedikűrösöm csak szolidan mosolygott. A barátnőm szintén hitetlenkedett: "ilyen nincs, tuti hülyít"!

Persze nem mintha másokra lenne szükségem ahhoz, hogy döntéseket hozzak, de azért érdekes elhelyezni a jelenséget mások reakciói alapján.

2011. júl. 7. 02:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Pedig létezik.

Én ismerek 30éves szűz pasit, mondjuk neki már volt párkapcsolata... Többet nem írok róla, mert a lényegre már válaszoltam ezzel.

2011. júl. 7. 02:22
 14/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

kedves utolsó, neked hogy alakult az, hogy még sosem voltál nővel? mik a te okaid?"

01:55-ös vagyok:

A totális önbizalomhiány, nem merek odamenni egy nőhöz sem, mert félek tőlük. Másfelől szerintem nem nézek ki valami túl jól, igaz talán nem is vagyok ocsmány, kövér sem vagyok.

Kinézetre egyáltalán nem vagyok válogatós, igazából még nőideálom sincs, majdhogynem elég volna, ha magasságra és alkatra kb. velem azonos lenne.

2011. júl. 7. 02:49
 15/21 anonim válasza:
Az is vak volt meg tolószékes..:D am hadd gratuláljak;)
2011. júl. 7. 07:25
 16/21 anonim ***** válasza:
34 vagyok de nekem sem volt kapcsolatom. A képlet egyszerű: ha kívülről tetszik, kiderül hogy borsónyi agya van. Ha meg értelmes akkor tuti hogy nem tudom elképzelni hogy hozzáérjek. Ez ellen nem tudok tenni, mert fizikai vonzalom nélkül nincs kapcsolat. Akinél meg nagy ritkán minden passzolna, na nekik meg én nem vagyok az esetük. S ez már így megy hosszú évek óta. Már nem is nagyon töröm magam.
2011. júl. 7. 07:41
 17/21 anonim ***** válasza:

te jó isten:(

Nah én nem leszek, ilyen fejlődni fogok!!!!!!!! váááár:D

Uncsim is 28 és csókszűz... szegény :(

Az evolúció kegyetlenül kitörli a génjeiteket:S

f17

2011. júl. 7. 10:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hihető a történet, ugyanis a tapasztalataim szerint csak az ilyen típusú férfiak vannak annyira szentimentálisak, hogy azt hiszik, hogy ezt mindenáron meg kell osztaniuk a partnerükkel, mert ez rendkívül fontos. Persze az is lehet, hogy csak szívat.
2011. júl. 7. 11:27
 19/21 A kérdező kommentje:
nem beszél szentimentálisan a dologról. igazából csak a nemibetegségek témája kapcsán merült fel a dolog. nem most, 31 évesen veszítette el a szüzességét, hanem még 23 évesen, állítólag velem, és noha mi nem vagyunk együtt, csak egy-két évente összegabalyodunk egy kicsit, állítólag ő nem volt más nővel azóta sem. számomra ez olyan hihetetlen lenne. én még gyereket is szültem közben másnak... további ellentmondásos elem a sztoriban, hogy én vagyok halálosan szerelmes belé, és ő az aki inkább választja a magányt továbbra is, mint engem, vagy bárki mást. mindegy, igazából ez már nem tartozik ide. a lényeg hogy akkor a válaszaitok alapján ez nem is olyan különös dolog, mint hittem.
2011. júl. 7. 13:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaj, így most már értem!!! Vigyázz te lány :-) légy okos!!! A pasi szédít téged, ez tuti!!!
2011. júl. 7. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!