Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h engem szinte mindenki elutasít?
Figyelt kérdés
Amikor megkérdezem mások véleményét rólam, ők általában a kedves, segítőkész, megbízható és hasonló szavakat használják, meg a külsőmre se mondanak semmi rosszat. De akk mért nem sikerül kialakítani egy rendes kapcsolatot sem? Mert eddig szinte mindenki elutasított és úgy vágyom már egy komoly kapcsolatra...2011. júl. 7. 00:08
11/18 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. ha nagyképű gyökér vagy, és folyton veszekszel velük, és semmibe nézed őket, akkor tuti vagy! Én idáig minden kiszemeltemmel kedves és rendes voltam, el is hajtottak a francba...
12/18 anonim válasza:
Mert nem nézel ki jól. Ez az egyetlen, ami számít a lányoknak.
13/18 A kérdező kommentje:
tényleg nemvok az a díszbu.zi. Van saját véleményem mindenről, nem érdekel engem a divat sem a zenében, sem a ruhákban...
2011. júl. 7. 08:36
14/18 anonim válasza:
pedig kéne hogy érdekeljen, ez az egyik építőkövecskéje a csajozásnak
15/18 A kérdező kommentje:
h minden évben újra berendezzem a ruhatáramat?
Nekem annyi az egész, h farmer, sötét póló...
2011. júl. 7. 12:00
16/18 anonim válasza:
szerintem túl kedves vagy :))
legalábbis mondom én ezt lány szemmel :D
volt már egy barátom,de vele is ez volt hogy folyton TÚLSÁGOSAN is kedves volt :))
néha már nagyon elegem volt belőle :S
és én most nem arról beszélek hogy legyél egy tajparaszt
csak arról hogy ne legyél olyan mint pl a volt pasim ,hogy olyan idegesitően kedves volt :))
13L
17/18 A kérdező kommentje:
és azt hogy csináljam?
2011. júl. 8. 15:07
18/18 anonim válasza:
szerintem nem vagy határozott jellem ezt most ne ugy vedd!
de ha látják rajtad akkor mindegy.
tanulj meg "kemény lenni"
szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!