Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, h engem szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h engem szinte mindenki elutasít?

Figyelt kérdés
Amikor megkérdezem mások véleményét rólam, ők általában a kedves, segítőkész, megbízható és hasonló szavakat használják, meg a külsőmre se mondanak semmi rosszat. De akk mért nem sikerül kialakítani egy rendes kapcsolatot sem? Mert eddig szinte mindenki elutasított és úgy vágyom már egy komoly kapcsolatra...
2011. júl. 7. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. ha nagyképű gyökér vagy, és folyton veszekszel velük, és semmibe nézed őket, akkor tuti vagy! Én idáig minden kiszemeltemmel kedves és rendes voltam, el is hajtottak a francba...
2011. júl. 7. 00:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki jól. Ez az egyetlen, ami számít a lányoknak.
2011. júl. 7. 07:58
 13/18 A kérdező kommentje:
tényleg nemvok az a díszbu.zi. Van saját véleményem mindenről, nem érdekel engem a divat sem a zenében, sem a ruhákban...
2011. júl. 7. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
pedig kéne hogy érdekeljen, ez az egyik építőkövecskéje a csajozásnak
2011. júl. 7. 11:15
 15/18 A kérdező kommentje:

h minden évben újra berendezzem a ruhatáramat?

Nekem annyi az egész, h farmer, sötét póló...

2011. júl. 7. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem túl kedves vagy :))

legalábbis mondom én ezt lány szemmel :D

volt már egy barátom,de vele is ez volt hogy folyton TÚLSÁGOSAN is kedves volt :))

néha már nagyon elegem volt belőle :S

és én most nem arról beszélek hogy legyél egy tajparaszt

csak arról hogy ne legyél olyan mint pl a volt pasim ,hogy olyan idegesitően kedves volt :))

13L

2011. júl. 8. 14:46
 17/18 A kérdező kommentje:
és azt hogy csináljam?
2011. júl. 8. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy határozott jellem ezt most ne ugy vedd!

de ha látják rajtad akkor mindegy.

tanulj meg "kemény lenni"

szerintem:)

2011. júl. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!