Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit erez irantam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit erez irantam?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel joban vagyok kb ugy 5 honapja. Sokat dumalunk neten meg sms-ezni is szoktunk. A srac nagyon nepszeru es minden csaj oda van erte beleertve engem is :-s de en ezt eddig egyaltalan nem mutattam mert nem tudom hogy o mit erez :| sokszor hujeskedunk es olyanokat mond hogy szivesen eljonne nalam hogy ne unatkozzak meg stb :))) amikor meg egyutt bulizunk mindig mondja hogy tetszik neki a szoknyam meg olelget meg ilyenek :)))) nagyon aranyos tud lenni :D de fogalmam sincs mit erez mert szerintem ha bejonnek neki akkor kezdemenyezne mivel a magabiztosaggal nincs gond :P vagy el kene mondjam neki hogy nekem nagyon bejon? :-s
2011. júl. 6. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

legjobb megoldás megkérdezni egyszer: te szeretsz?

aztán ha azt mondja igen akkor megkérdezni,hogy mint barátot vagy több? és egyből kiderül :)

2011. júl. 6. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne mond el neki hogy nagyon bejön,azzal beállsz a többi lány mellé akik úgy oda vannak érte és már nem fogod érdekelni.Bár ha eddig nem hívott el sehova akkor lehet hogy így sem érdekled túlzottan csak egy nagyon jó lánybarátjának tart..

Viszont ha ilyeneket mond hogy "szívesen elmenne hozzád hogy ne unatkozz" lehet hogy akar valamit csak nem akar túlságosan nyomulni. Ha legközelebb ilyet mond akkor válaszolj rá valami olyasmit hogy "jó lenne ha eljönnél hogy ne unatkozzak mert nagyon rossz egyedül,mikor jössz?"

Amikor bulizik más lányokat is szokott ölelgetni vagy csak téged?

Lehet hogy nem látja rajtad hogy érdekel téged,ezért is kéne beleegyezned ha felajánlja hogy elmegy hozzád.

2011. júl. 6. 22:40
 3/3 A kérdező kommentje:

ezert nem akarom elmondani neki :| mert akkor en is csak egy lennek a sok kozzul...

hat az van hogy bulikba inkabb a csajok olelgetik ot :))) meg nyomulnak....en meg van amikor csak ulok 1 asztalnal es odajon hogy nah micsi? es megolel vagy megpuszil :P

2011. júl. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!