Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves hölgyek! Számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Számotokra milyen egy különleges pasi?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 21:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akiért oda vagyok az nem helyes, igazából azt szeretem benne, h bátran elmondhatom mit gondolok, ő elfogadja azt. Szereti azokat a zenéket, amiket én, és szeret, és megbízom benne. Kicsit elvetemült, de ezzel ő maga tisztában van. ^^
2011. júl. 6. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
23/L vagyok. Akár az is, vagy legalábbis olyan zenékre gondolok, amiket nem hallunk napi 100szor a rádiókban. Azt még kihagytam, hogy különlegesnek tartom pl. a latin táncos fiúkat, de a metálosokat is :)
2011. júl. 6. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
akkor én különleges vagyok, mert metalt hallgatok? hmm...
2011. júl. 6. 22:06
 14/23 anonim ***** válasza:
22:01 vagyok. Kimaradt, h nagyon laza, és közvetlen, mindenkivel rendes, és ott segít, ahol tud. :)
2011. júl. 6. 22:06
 15/23 A kérdező kommentje:

Milyen külsőre gondoltok vagy képzeltek el, amikor megláttok, egy pasit?

ÉS mi az a belső plusz?

Konkrétumokat akarok!

Olyanokat mondtatok nekem, hogy pl:. van egy ember aki azt mondja, szeretne egy különleges autót, de nem tudja, hogy milyen az, így azt mondja, legyen szép karosszériája, erős motorja legyen, ezek tulajdonságok és én konkrétumot akarok.

2011. júl. 6. 22:12
 16/23 anonim ***** válasza:
legyen olyan amilyen csak ha kell itthonra egy kis segítség számítsak rá:D az apáknak ez sokat számít :D
2011. júl. 6. 22:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok olyan számokat amiket a rádiókban játszanak és nem is rock:) ÁÁÁ de nem vagyok latin táncos:( nem vagyok az eseted, na mindegy.
2011. júl. 6. 22:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Logikus, hogy a különleges mint tulajdonság nem jár egyértelmű ismertetőjegyekkel, hiszen ezt jelenti a különlegesség.
2011. júl. 6. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:

Legyen helyes az arca, szép a szeme és a szája nem kell feltétlen izmosnak lennie, de legyen sportos.

Belsőleg: megértő, segítőkész, bújós

és Szeresse a paradicsomlevesem xD

22:12 17/Lány voltam

2011. júl. 6. 22:22
 20/23 oOEverOo ***** válasza:

Van humora, kedves, rendes, megértő, gyengéd, nem hazudik, védelmező, nem azért akar velem összejönni, mert hasonlítok a volt b.nőjére, és szeressen gonoszkodni, de csak viccből :)

A külsőségek csak ez után :)

hidd el nem minden a külső :)

2011. júl. 6. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!