Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Mit tegyek, en ot szeretem?!
Figyelt kérdés
Egy hetig taborban voltunk a balatonon, ahol megismertem egy elkepeszto aranyos, komoly es csodaszep fiut. Minden ugy alakult ahogy szerettem volna, mert en is tetszettem neki, igyhat utolso ejjel elcsttant egy csok, aztan meg egy, meg meg egy....ugy erzem beleszerettem...a problema csak az h en erdelyi vagyok o meg magyarorszagi! :(( mi lesz most?2011. júl. 6. 18:20
1/5 WhiteLabel válasza:
semmi, élitek tovább az életeteket külön.
2/5 Biasa válasza:
Cseréljetek szépen címet és kezdjetek el levelezni.Beszélgessetek a neten.Erdély nem a világ végén van,tudtok még találkozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Remelem is, hogy fogunk meg talalkozni !
2011. júl. 6. 18:25
4/5 anonim válasza:
szerintem ő ettől az egésztől nem várt többet, mint ami megtörtént.
5/5 anonim válasza:
Felvettétek a kapcsolatot? Beszéltetek arról, hogy hogyan tovább?
Azt írod komoly fiú, akkor elképzelhető hogy az a fajta, aki hosszú távra tervez, és nem lesz probléma a távkapcsolat.
Ha mindketten komoly kapcsolatra vágytok, jól megismeritek egymást, hűek vagytok és felelősségteljesek, akkor ez nem jelenthez gondot, hogy messze vagytok.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!