Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor kell beszélnem egy lánnyal hogy az enyém legyen?
a Gina rohadtul nem felnitisztitó...
Gina=Ketamin... Köze sincs a felnitisztítóhoz és úgy kifektet, olyan trip ami nem fogható máshoz..
Olvass vissza eggyet ;) Az előttem válaszolónak írtam, aki azt hitte poénos lesz az amit írt... Csak kijavítottam, mert azt se tudja miről beszél, mi a Gina, meg mi a felnitisztitó meg festékoldó, amiből pár csepp kell... Ilyen baromságot régen olvastam már.
De úgy látom te kb az ő szintjén lehetsz, biztos tetszett az amit írt, és ezért tetted fel azt a mélyen kultúrált válaszodat, amiből érteni lehet, hogy milyen színvonalas szókincsed van...
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak, lényeges az, hogy hogyan beszélsz vele, ez többet számít, mint az, hogy mennyit beszélsz vele. Ha humoros vagy, tudsz beszélni, talpraesett vagy, és megértő akkor nyert ügyed van ;)
Már vártam, hogy mikor fogsz írni, kíváncsi voltam mibe próbálsz belekötni...Menj ki a friss levegőre, vagy bánom is én mit csinálsz, de van egy sejtésem róllad...
Miért is pótvizsgázzak??
Úr istenem!:)
Még mindig nem esett le,hogy az EGGYET hány "g"vel tanácsos leírni?
Csak azért szóltam,mert a hülye példa ragadós,ezt az oldalt pedig rengetegen olvassák...
RÓLLAD....
na mindegy,hagyjuk...:D:D:D:DDD
19:30 gina a gbl hatóanyagú felnitisztító szer, amely az emberi agyba kerülve ghb molekulává alakul; folyékony ecstasynak is hívják.
A ketamin disszociatív érzéstelenítőszer: ilonka, í-por, ica, lónyugtató a megnevezése.
Az itt jelenlevők mind ennek a kérdésnek a medrében tocsognak, amiben a kérdező nem jutott el a beszéd minőségére irányítani a figyelmét, és azon belül szinteket felfedezni, majd egyenesen túlszárnyalni elképzeléseit. Így sajnos kérdező nincs válasz, el kell jutnod oda, neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!