Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Párommal szakítottunk, ő nagyon szeretné ha megmaradna köztünk a jó viszony. Közös programokat szervez, mindig a kedvembe jár, figyelmes velem (amilyen a kapcsolatunk ideje alatt sosem volt). Nem tudom miért jó ez neki. Van, hogy "egyik randin" közeledik felém, követekző találkozon pedig ugy kezel, mint egy barátot.
Én pedig amikor közeledik azt hiszem kibékülünk, minden jó lesz. Őrülten hiányzik, nekem nem kell más rajta kívül. Bár az is igaz, hogy én akartam a szakítást mert már nem működött a kapcsolatunk.
Mit tennétek a helyemben? Mi lenne a jó megoldás? Félek, hogy csak becsapom magam!
Nem kell hogy barátok legyetek,miért is?csak magadat kinzod.
megszakitanék minden kapcsolatot a pasival.
Próbáld ki, milyen nélküle. Ha úgy érzed, hogy nem működött, próbálj meg valami mást. Próbáld meg ezt a kapcsolatot most lezárni, mert ugyan szakítottatok, dehát mégsem. Találkozz mással, és egyelőre szerintem ne legyetek "barátok". Felejtsd el, aztán nézz más után. Vagy később még mindig dönthettek amellett, hogy újra megpróbáljátok, vagy, hogy tényleg barátok lesztek. De ez rögtön nem fog menni.
Én ezt tenném, próbáld meg, remélem segítettem :)
Nem lesztek barátok. Soha! Épp ezért ne is tartsd vele a kapcsolatot, mond meg neki, hogy ha vége, akkor legyen tényleg vége.
Ne keresd, ne hívd. Ezzel a stratégiával csak tartaléknak használ téged...ha jön neki valaki más, majd szépen barátilag végignézheted, ahogy szerelmes lesz, és közben megszakad a szíved. :(
Búcsúzz el tőle. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!