Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hónapja járok a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja járok a barátommal ő 20, én nemsokára 15...Tudom, sok a korkülönbség de nagyon szeretjük egymást..Biztos kellek neki? Ő azt mondta, igen.

Figyelt kérdés

(16-nak már kinézek persze t h ez nem jelent különösebben semmit) Mikor legutoljára voltam nála anyumékkal mentem haza és csókot is adott az utcán és tom h nem szégyell annak ellenére h 14 vok...

Attól félek leginkább h ha majd én nem leszek ott és netán jön egy idősebb csaj mint én..de ő azt mondta h ilyenekre ne is gondoljak...

Azt is mondta h akármennyit vár rám és persze tom h ezt nem így érti és tom ha sokáig húzom az agyát akk nem lesz jó de 5 vagy 6 hónapot még biztos vár ő azt mondta h többet is...)

Jövőhét szombaton megyünk ketten plázázni ott még mondjak neki vmit ketőnkel kapcsolatban?

És rényleg komolyan gondolja? Am anyumnak is nagyon rendesnek tűnik a srác bár tegnap kérdeztem tőle h lejön -e hozzánk még sose volt és azt mondta először h mennie kell suilba gyakorlatra azátn én meg visszkérdeeztem h vasárnap??? Ő meg gyorsan rávágta h a tannárnőjének mennek festeni mert megigérték neki vagy vmi ilyesmi...telefonon beszéltünk..deh azt mondta ha jövőhéten elmegyünk plázázni utána ő jön le..:)

Köszönöm a válaszokat..

2009. márc. 29. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondani mindent lehet... A pasik már csak ilyenek...
2009. márc. 29. 15:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Jah meg beszéltem az uncsijával msn-en és azt mondta h nagyon örül h járunk mert mondta nekik is meg annak is nagyon örül h a szüleim megengedték h járjunk..mert először azt hittük h titokba fogunk de amikor rájött anyum akk megbeszéltük és járhatunk..:)
2009. márc. 29. 15:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát igen...deh lehet h komolyan gondolja majd meglátjuk...
2009. márc. 29. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha azt mondta, hogy igen, akkor nem. Ez egyértelmű
2009. márc. 29. 15:13
 5/12 A kérdező kommentje:
xd...
2009. márc. 29. 15:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg van egy trükkös kérdés amivel egyértelműen megtom???

Köszi..:)

2009. márc. 29. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Azt hittem csak a nőknél van az, hogy az igen nemet a nem pedig igent jelent.
2009. márc. 29. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen trükkös kérdés. Majd az idő eldönti. Arra majd készülj, hogy egyszer felhozza a szex témát, bár jól gondolkodsz, ha van petting akkor az az 5-6 hónap gyorsan elszáll és sor kerülhet végre az igazi dolgokra. Ha nem engedsz pettinget ez idő alatt akkor az már nem annyira nyerő helyzet.
2009. márc. 29. 15:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Ahha köszi..:)

Hát a petting még csak annyit volt nállunk hogy simogattuk egymás testét deh a nemi szerveket még nem..

Bár nem tom h ezt lehet annak nevezni mert a hast is vár ez még nem az...

2009. márc. 29. 15:26
 10/12 A kérdező kommentje:
De majd lesz...mert már így is érezni h nagyon akarjuk egymást..és még nem hozta fel de persze tom h egy idő után felfogja mikor mondtam neki meg anyum is ott volt h az még nem lehet egy darabig azt mondta h ő ezt tudomásul veszi és elfogadja...
2009. márc. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!