Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki ezeket?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki ezeket?! Anyuci pici fia!

Figyelt kérdés

11 hónapja járunk a barátommal,nagyon szeretjük egymást.35 perc buszozásra lakunk egymástól,én a városban,Ő egy környező faluban él.Ha Ő jön hozzánk,akkor ugye sok programra van lehetőségünk,akár fizetős,akár nem.Ha más nem akarunk van egy szép tó,park,liget,vagy akár mi.De ha én megyek?Nem csinálunk semmi mást,csak náluk vagyunk bent a házban és legtöbbször szexelünk.Semmi más.Lány révén,szeretnék valami mást is,de nem szeretném megsérteni Őt.Ma írt,hogy nekem kellene kimenni ma,mert,azt anyja azt mondta,hogy most ne jöjjön be(amúgy anyuci pici fia,és ez most már kezd eléggé zavarni),hogy 7-kor visznek valami paprikát a faluba valahova(mezőgazdasággal foglalkozik a családja).18 éves és állandóan az anyja szavait lesi!Iszonyatosan hallgat a szüleire,nyalja a s*ggüket.Nem tudja azt mondani (felnőtt létére),hogy "anya,én most bemegyek,majd jövök"..vagy valami.Múltkor is eljött 2 óra hosszára,mert az anyja nem engedte tovább,pedig másnap nem is kellett dolgoznia.Akkor is,mint egy pincsi kutya hazament.Én bezzeg 6-7 órákat ott gubbasztok náluk.

Köszönöm,ha elolvastad és válaszolsz!

2011. júl. 6. 13:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Na meg ehhez a nagy munkához a falun belül nem elég a 2 szülő?..ez is érdekes..
2011. júl. 6. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
delez nevelés kérdése. ha túl engedelmes az a baj, ha meg nem akkor az.
2011. júl. 6. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát mond meg neki hogy ha nem áll a sarkára akkor szakítasz vele. Hidd el, ha szeret akkor ez beválik..
2011. júl. 6. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
De hát hogy lenne egy faluban annyi lehetőség, mint 1 városban?
2011. júl. 6. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha ugyanezeket elmondanád a barátodnak is, és megbeszélnétek a dolgokat. Most hiába fogsz itt panaszkodni, megoldani csak ti ketten tudjátok. Mondd el neki kerek-perec, hogy mi zavar, és beszéljétek meg.
2011. júl. 6. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég durva szavak ezek egy olyan emberre, akivel állítólag nagyon szeretitek egymást...

Aztán leírod, hogy nálatok a városban sok a lehetőség, a faluban meg bent vagytok a házban és szexeltek. Mégis mit csinálnátok? Paprikát szedtek?

Az anyuci pici fia meg néha inkább egy kötelességtudó fiatalember, aki segít a szüleinek, és nem hagyja őket magukra azonnal, amint 18 lesz. Lehet, hogy az illető már túlnőtt rajtad.

2011. júl. 6. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én volt párom is "anyuci pici fia" volt, még sem volt ilyen problémánk SOHA. Szerintem is nagyon erős szavakat használsz egy olyan emberre, akit elvileg szeretsz. Inkább tisztelni való az szerintem, hogy becsüli a szüleit és hallgat rájuk. Téged fegyverrel kényszerítenek, hogy odamenj és 6-7 órát szexelj a pároddal? Lehet, hogy falun nincs semmi, de ugyanúgy lehet pl. sétálni egyet, vagy kimehettek tollasozni, igazából ott is élnek valahogy az emberek, nem kell úgy beállítani a dolgokat, mintha faluhelyen gyökerek élnének, akik halálra unatkozzák magukat a négy fal között!

Mond el neki, hogy szeretnéd, ha néha ő is kicsit többet maradna és csinálnátok közös programokat együtt... azt pedig hogy ő segít az otthoni "vállalkozásban" ne ítéld el, mert hidd el egyáltalán nem biztos, hogy ehhez elég két szülő, sőt... Ha tudnád faluhelyen hány olyan fiatal van, aki egész nap a szüleinek segít a kertben....

2011. júl. 6. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Inkább örülj, hogy segít a szüleinek és nem azt mondja h "le vagy sz.rva mutter"

Egyébként az én pasim 25 éves, és még mindig hívogatja az anyja ha nálam van hogy haladjon haza, még akkor is ha semmi dolga nincs. Na ez már idegesítő. De tény hogy neki az anyukája, és az sem volt túl jó mikor miattam veszett vele össze... :(

2011. júl. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!