Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pólóra milyen felirat illik?
10:42 - Akkor most neki is lesz egy végre :D
Amúgy mi az, ami ma már nem "snassz"? Max ha nagyon-nagyon kreatív vagy... Na de 1 éves kapcsolatra lehozni a csillagokat az égről? :D
Én most fogok csináltatni egy darts-táblát
az exbarátnőm életnagyságú arcképével...
"Amúgy mi az, ami ma már nem "snassz"? Max ha nagyon-nagyon kreatív vagy... Na de 1 éves kapcsolatra lehozni a csillagokat az égről? :D"
De nem érted nem az a lényeg, szülinapra egyáltalán miért olyat kell venni, ami a szerelemről szól? Tudtommal ez nem az az ünnep!
De egyébként meg valentin-napra és évfordulóra is vannak sokkal kreatívabb megoldások.
Onnan jött az ötlet, hogy láttam egy ilyen párt városnapon, akiken olyan póló volt.
És ha azt íratom rá h: A világ legjobb pasija ?
Boltokban is szoktam látni olyan vicces feliratú pólókat. Ez annyira gáz ?
ha már mindenáron pólót akarsz:
itt van elég sok, egész jók, bár én nem szeretem annyira az ilyen feliratos pólókat.
amúgy meg csomó 'nem snassz' ajándékot lehet venni mert pl. ez a fényképes párna, póló, bögre meg mittudomén milyen szarokat szoktak még adni tényleg elég gázak... én pl. eddig pénztárcát, pólót és vizipipadohányt vettem a barátomnak :) meg szülinapjára+valentinnapra sütit csináltam. mondjuk ahhoz, hogy valaki ne sablont vegyen ismerni is kell a másikat... :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!