Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki aki mosolyt tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki mosolyt tud még csalni az arcomra?

Figyelt kérdés
Valaha életvidám nő voltam,de mára a férjem lelkileg tönkre vágott,házias vagyok,jó anya ,imádom a sexet soha nincs kifogás sőt én kezdeményezek,mit tehetnék még?Már az első válóperi tárgyaláson túl vagyok,szerintetek van még pasi aki pont erre vágyik? Andrea
2011. júl. 6. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha szép kebleid vannak, én hű szolgád leszek!
2011. júl. 6. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez nem a társkereső kedves Andrea, amúgy meg biztos van.
2011. júl. 6. 09:01
 3/15 A kérdező kommentje:

110-es:)

De nem szolgát keresek:):)

2011. júl. 6. 09:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Biztos van.A kolléganőmnek ilyen az egyik válófélben lévő ismerőse.Az én párom is hasonló,mint ate férjed, én kezdeményezek, megkap tőlem mindent de ha épp nemet mondog akkor olyan mintha sose tennék semmit.Én szeretem mert ha normális és épp nem jön rá ez a tulajdonság akkor kedves és aranyos és házias...
 5/15 anonim ***** válasza:

igen, biztos van, kell lennie, ne aggódj! :)

az, h a férjed ilyen paraszt meg "ilyenek" volt, az egy dolog, simán lehetsz és leszel is boldog, ha nem adod fel, és nem azt nézed mi van mögötted, hanem mi van még előtted, és mi az amt szretnél h előtted legyen.

lényeg ne zárkózz be, az nem segít.

6/15 anonim ***** válasza:
De hát Andrea, én csak egy huszonéves kissrác vagyok!
2011. júl. 6. 09:04
 7/15 Smartguy86 ***** válasza:

Nem baj, ha elválsz tőle, mert már beláttad, hogy hibát követtél el, amikor hozzámentél. Nehéz lesz, de a végén sokkal jobban fogod érezni magad. Ha majd késznek érzed magad, hogy újra pasival kezdj, akkor mindenképpen használd ki az alkalmakat.

Gyerekek vannak? Csak mert nekik így elég nehéz lesz a helyzetük... plusz egy gyerekes anyánk a pasik terén is nehezebb, de nem lehetetlen! És ezt hangsúlyozom!

Amúgy attól, hogy egy férfival megjártad, még nem kell azt elkönyvelni, hogy mindenki ilyen! Légy bizalommal a férfi nem iránt, vagyunk páran, akik rendesen és gondoskodóan állunk a dolgunknak:)

2011. júl. 6. 09:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedves 9.01-es én a véleményeteket kérdezem ,tudom,hogy ez nem társkereső.Egyébként soha semmilyen társkeresőn nem regisztráltam és nem is kerestem senkit.Ha úgy gondolom hidd el tudni fogom,hol kell hírdessek.Ez nem hírdetés:)De ugye nincs harag?
2011. júl. 6. 09:05
 9/15 anonim ***** válasza:
:D ez a kérdés... megláttam és egyből mosolyt csaltál az arcomra , mert eszembe jutottak a régi szép idők ...
2011. júl. 6. 09:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves 9.05-ös:):)Nagyon örülök,hogy írtál igazán kedves vagy,lelkileg kicsit helyretettél.Megkérdezhetem,hogy hasonló tapasztalatod volt?Hány éves vgay ,fiú vagy lány vagy?Szívesen beszélgetnék veled privibe esetleg,ha rá érsz:)
2011. júl. 6. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!