Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúm túl 'lányos' lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúm túl 'lányos' lánynak hisz, fiúk titeket miért zavar ha a barátnőtök szeretnek veletek öldöklős meg autós játékokat játszani amit a haverokkal szoktatok?

Figyelt kérdés
Unom már hogy talán a magasságom miatt (153cm) és amiatt hogy lány vagyok, mindenki azt hiszi hogy nagyon lányos is. Szeretem a lányos dolgokat, sírni egy filmen stb, de ugyanúgy imádom a star wars-t a gyűrűk urát és minden véres meg űrhajós meg lövöldözős filmet, multkor kölcsön is kértem tőle egy űrhajós háborús filmet, de rögtön azzal jött hogy nekem az nem fog tetszeni. Imádom a videójátékokat a katonásak meg az autósak a kedvenceim, a barátaival mindig játszik, de velem soha, hiába mondtam neki sokszor hogy szeretnék. Szeretem a csípős dolgokat, de a barátom nem akar velem csípős pizzát rendelni, mert szerinte attól én meghalnék kb, pedig mondtam hogy kérjen olyat. Boldog lennék én akkor is ha egy üveg sör társaságában megnézhetnék vele egy meccset. Mit tegyek hogy ezeket meg is tudjam csinálni vele? Unom már hogy kislányosnak néznek.
2011. júl. 6. 00:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

pont egy ilyen lányt keresek. haha :D

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz megírásának időpontja: ma 00:31

én is ilyen vagyok:D hány éves vagy?:D

2011. júl. 6. 00:46
 12/18 anonim ***** válasza:
21 vagyok :D
2011. júl. 6. 00:48
 13/18 A kérdező kommentje:
15
2011. júl. 6. 00:54
 14/18 anonim ***** válasza:
én 15:DD
2011. júl. 6. 01:01
 15/18 A kérdező kommentje:
zsír :O
2011. júl. 6. 01:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól férfias valaki, hogy öldökölős videó játékokkal játszik és meg tudja enni a csípős pizzát? Hát ezen jót röhögtem :'D
2011. júl. 6. 02:41
 17/18 anonim ***** válasza:
oké írj rám o.O lol
2011. júl. 6. 11:21
 18/18 A kérdező kommentje:

elnézést utolsó előtti, mondtam én neked hogy ettől férfias? oo nem írtam le. de ha annyira viccesnek találod akkor leírom miért férfias. én meg rajtad röhögtem jót. azért férfias mert:

magas, izmos, de nem kockás ami nagyon bejön, széles a háta és a karja és ez nagyon tetszik. Imádom a borostáját és hogy pihés a pocija meg a mellkasa :) annyira aranyos szerintem. Az intim dolgokról nem is beszélne, bár nem a méret a lényeg, de erre biztos sok fiú irigykedne :P Bírja a piát a fájdalmat ami néha furi mert mintha kőből lenne vagy vámpír lenne o.o néha fura :D És még sorolhatnám. csak drága válaszoló, tudod ezt nem írtam le. de ha ennyire jót röhögtél gondoltam leírom ezt is, hogy ne röhögd ki a barátomat, mert ezzel azért fel lehet idegesíteni. rajta ne röhögjön senki oo akkor már inkább rajtam

2011. júl. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!