Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm túl 'lányos' lánynak hisz, fiúk titeket miért zavar ha a barátnőtök szeretnek veletek öldöklős meg autós játékokat játszani amit a haverokkal szoktatok?
pont egy ilyen lányt keresek. haha :D
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 00:31
én is ilyen vagyok:D hány éves vagy?:D
elnézést utolsó előtti, mondtam én neked hogy ettől férfias? oo nem írtam le. de ha annyira viccesnek találod akkor leírom miért férfias. én meg rajtad röhögtem jót. azért férfias mert:
magas, izmos, de nem kockás ami nagyon bejön, széles a háta és a karja és ez nagyon tetszik. Imádom a borostáját és hogy pihés a pocija meg a mellkasa :) annyira aranyos szerintem. Az intim dolgokról nem is beszélne, bár nem a méret a lényeg, de erre biztos sok fiú irigykedne :P Bírja a piát a fájdalmat ami néha furi mert mintha kőből lenne vagy vámpír lenne o.o néha fura :D És még sorolhatnám. csak drága válaszoló, tudod ezt nem írtam le. de ha ennyire jót röhögtél gondoltam leírom ezt is, hogy ne röhögd ki a barátomat, mert ezzel azért fel lehet idegesíteni. rajta ne röhögjön senki oo akkor már inkább rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!