Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon milyen arányban vannak akiknek nincs/van párkapcsolata? Lenne pár kérdésem :-)
Hány éves vagy?
Nemed?
Hogy-hogy itt vagy ebben a kategóriában?
- 28
- állítólag férfi
- miért, hol a jó fenébe' legyek, a fogyókúra rovatban? :D
17/f majdnem 18.. :)
Azért, mert sztem jó dolog az h ha másnak segítesz, pláne az ilyen kérdésekben.
és sajnos nincs barátnőm :((
17
lány
mert jó segíteni másoknak ilyen kérdésekben
nincs barátom
20 L
Kezdetben érdekelt hogy gondolkoznak más lányok, mert csak fiúbarátaim vannak, de most már főleg azért olvasgatom, mert annyi baromságot tudnak összehordani az emberek és mókás :D
nincs
20f
nagyon sok kategóriát szoktam nézegetni, mert szeretek segíteni másoknak, valamint mindig lehet újdonságokat tanulni és sokszor érdekel más véleménye mégha nem is egyezik az enyémmel
15/L
Hol legyek?:) Ha írok választ, és nem írom oda a koromat mindenkitől jó visszajelzést kapok. Ha odaírom, akkor egyből kiokítanak, hogy ne pattogjak. Viszont csak tudhatok valamit. Habár még nem volt semmilyen komoly jellegű kapcsolatom, még nem is csókolóztam...:)
17
Lány
Mert ez a legnépszerűbb kategória kb. másodpercenként jönnek kérdések. De a többiben is szoktam lenni.
Nincs jelenleg párkapcsolatom. Lehet ez is közrejátszik-unatkozom, azért jövök fel ide.
21/f
Nincs barátnőm(bár eddig még nem is volt). Nem csak ebben a kategóriában vagyok jelen, hanem több másikban is, ettől függetlenül alkalmanként itt is olvasok véleményeket, hozzászólásokat, amelyekből esetleg tanulhatok is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!