Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok szép okos modellkedem! és mégis még az életbe nem volt pasim! Mit csináljak már nagyon idegesit?
Az egész eddigi életed 15 darab évből áll. Mire számítottál, mi fog történni/minek kellett volna már történnie?
Mit csinálj? Vedd a kezedbe a helyesírási szótárt, tanulj.
15 évesen ennyi legyen már legnagyobb gondod.
"szép okos modellkedem!" Amíg ezek azok, amiket ki tudsz emelni a tulajdonságaid közül, ne akarj pasit. Egománia!
felsorolom pontokban mit kell tenned :
1. tanulj meg írni
2. egoból visszafele
3. korosodjál meg
4. próbálj olyan pasik között nézelődni akiket ismersz, mert ha szép vagy akkor egy idegenebb fiú biztos azt hinné hogy van barátod.
5. kenj fel pár kilóval több sminket a megszokottnál
6. ha rövidtávú kapcsolatot akarsz kezdj el tapizni egy nálad egy évvel idősebb fiút aki köztudottan kúrja szép sorban a csajokat.
7. egyél több nokedlit, mert finom.
UI.: jahm és szilvásbuktát mert azt szeretem <3
17/F
A modellek 90%-a nem szép. Elég ha magas vagy, a többit a smink elintézi. Oh, és ki szeretne egy 2 méteres monstrummal járni? (a többség biztosan nem)
Ja és nem, nem vagy okos, de a kérdés sem igazi.
Először is: addig nem vagy okos, amíg mások nem mondják (meg hogyha akkora lenne az IQ-d akkor ezt a mondatot nem így írtad volna le, és nem szeretnél még 15 évesen barátot magadnak).
Másodszor: a modellek nagy része nem annyira szép, de ehelyett beképzelt liba (bocs a kifejezésért), pl: egyik osztálytársnőm is modellkedik, egyszer elmenetem vele castingra, és mindegyik ilyen volt.
Harmadszor pedig: azért nincs barátod, mert egy egoista öntelt liba vagy! (megint bocs a kifejezésért)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!