Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tud ilyen lány ismerkedni?
19 éves vagyok.
Nem szeretem a discot és mindent ami vele jár (pia, cigi).
Nagyon szeretem a természetet és az állatokat.
Egy kisvárosban élek, ahol csak discok vannak (de az rengeteg...) Egyébként nem vagyok visszahúzódó, szeretek beszélgetni stb.
De hol ismerkednek az ilyen fiatalok?
Ne csak a saját szakodról ismerkedj, nézz körül a többi szakon is, ahol több fiú van. Amugy ha bulizni mész, nem kötelező sem a cigi sem a pia. Senki nem fog lenézni emiatt.Sőt tiszteletben fogják tartani, nekem is van ilyen évfolyamtársam, és senki nem nézi le emiatt hogy egyáltalán nem iszik egy korty alkoholt sem.
Én a helyedben elmennék sportokra, egyetemi rendezvényekre, millió lehetőség van csak észre kell venni...
Persze, akinek van kedve beszélgetni, írhat e-mailt :)
De ti merre szoktatok járni?
Én is ilyen voltam/vagyok. Szeretek beülni simán egy kávézóba vagy vendéglátóba, de a kocsmákat utálom inkább a kicsit elegánsabb helyek jönnek be és ezeken a helyeken találtam meg a társaságom :) Az utóbbi időben mentem párszor discoba, de az nem az én világom... Én sem cigizek, nem iszok.....
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!