Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy büdös volt a barátnőd, vagy a párod szája? Ha igen ezt hogy közölted vele ha már nagyon kellemetlen volt vele úgy csókolózni?
Ezt hogy illik megmondani ha ilyen helyzet áll elő?:)
Nyomjak egy rágót a szájába vagy mi?:)Amúgy tényleg komolyan kérdem!
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Értem!Akkor hát ez a verzió lesz,mivel muszáj lesz valahogy ezt közölni sajnos....
Köszi a válaszokat!
Kérdezd meg tőle:Nem fáj a hasad?Picit kellemetlen a leheleted..
Jaj hát ezen most nagyon besírtam... xDDDD:D 18L
Kérdezd meg tőle:Nem fáj a hasad?Picit kellemetlen a leheleted..
Hát igen ez a lehető legtapintatosabb verzió lenne:D:D
Abba az illúzióba ne ringasd magad, hogy el tudod neki úgy mondani hogy ne érezze magát porig alázva, és ne heverjen majd az önbecsülése romokban.
Nekem is előfordul ez, de azóta mióta észre vettem sok folyadékot iszom, és vettem szájvizet. Azt minden nap használom ha a barátommal vagyok. Napi 2 liter vizet iszom, az lecsökkenti a lepedék mennyiségét.
Ha rendszeresen szájvizet használsz, úgy hogy ő tudja, vagy esetleg előtte mosol fogat, és a nyelvedről is leszeded a plakkot (lepedéket), az szerintem ösztönző lehet.
19/l
"Napi 2 liter vizet iszom, az lecsökkenti a lepedék mennyiségét."
Amennyiben magasnyomású mosóval juttatod be a szervezetedbe a vizet,valóban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!