Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan hogy büdös volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy büdös volt a barátnőd, vagy a párod szája? Ha igen ezt hogy közölted vele ha már nagyon kellemetlen volt vele úgy csókolózni?

Figyelt kérdés

Ezt hogy illik megmondani ha ilyen helyzet áll elő?:)

Nyomjak egy rágót a szájába vagy mi?:)Amúgy tényleg komolyan kérdem!

2011. júl. 5. 15:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
"Kicsim, néha elég kellemetlen a leheleted, aggódom, nincs-e esetleg valamilyen egészségügyi gondod." És itt elmondhatod, hogy milyen betegségekről hallottál, ami szájszagot okozhat. Gondolom, erre ő úgyis reagál valamit, de ha értelmes, akkor semmiképpen sem sértődik meg. Szerintem ez így elég tapintatos.
2011. júl. 5. 15:52
 22/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:52

Értem!Akkor hát ez a verzió lesz,mivel muszáj lesz valahogy ezt közölni sajnos....

Köszi a válaszokat!

2011. júl. 5. 15:54
 23/39 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle:Nem fáj a hasad?Picit kellemetlen a leheleted..

Jaj hát ezen most nagyon besírtam... xDDDD:D 18L

2011. júl. 5. 15:56
 24/39 A kérdező kommentje:

Kérdezd meg tőle:Nem fáj a hasad?Picit kellemetlen a leheleted..

Hát igen ez a lehető legtapintatosabb verzió lenne:D:D

2011. júl. 5. 15:59
 25/39 anonim ***** válasza:
:DD
2011. júl. 5. 16:20
 26/39 anonim ***** válasza:

Abba az illúzióba ne ringasd magad, hogy el tudod neki úgy mondani hogy ne érezze magát porig alázva, és ne heverjen majd az önbecsülése romokban.

Nekem is előfordul ez, de azóta mióta észre vettem sok folyadékot iszom, és vettem szájvizet. Azt minden nap használom ha a barátommal vagyok. Napi 2 liter vizet iszom, az lecsökkenti a lepedék mennyiségét.

Ha rendszeresen szájvizet használsz, úgy hogy ő tudja, vagy esetleg előtte mosol fogat, és a nyelvedről is leszeded a plakkot (lepedéket), az szerintem ösztönző lehet.

19/l

2011. júl. 5. 16:29
 27/39 anonim ***** válasza:

"Napi 2 liter vizet iszom, az lecsökkenti a lepedék mennyiségét."

Amennyiben magasnyomású mosóval juttatod be a szervezetedbe a vizet,valóban..

2011. júl. 5. 16:31
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, egy értelmes nő nem fogja porig alázva érezni magát. Nekem a párom az aranyeremet vette észre egy szexuális aktus során. Utána el is mondta. Kellemetlenül éreztem magam? Igen, egy kicsit. Porig alázva? Nem. Ha úgy közölte volna, hogy "basszus, egy kib.szott nagy aranyér áll ki a seggedből", akkor nyilván nagyon rosszul esett volna, megalázó lett volna, de tapintatosan annyit kérdezett, hogy szokott-e fájni a nagydolog, vagy nem szoktam-e esetleg ott vérezni, mert ő úgy látja, hogy aranyerem van. És tényleg van. De nem sértődtem be, nem lett porba tiporva az önbecsülésem, teljesen jól vagyok, köszönöm szépen. Persze nem bunkó módon kell az emberrel közölni az ilyesmit, és nincs belőle sértődés (már ha értelmes felnőtt emberekről beszélünk). Ja, és lány vagyok.
2011. júl. 5. 16:43
 29/39 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egy párkapcsolatban teljesen természetesnek kellene lennie, hogy beszélünk ilyen dolgokról is, őszintén elmondjuk a másiknak, hogy mi a helyzet, mindezt bántó megjegyzések és sértődések nélkül.
2011. júl. 5. 16:46
 30/39 anonim ***** válasza:
Seggből szájba után ne szagolgasd szerintem.
2011. júl. 5. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!