Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom, mit érzek? Lányok lécci adjatok tanácsokat!
szóval van egy srác akivel egy ideje sokat beszélünk fbon meg élőben is, és tegnap este facebookon elkezdte nekem adagolni, hogy mit is érez irántam. nagyon kiakadtam, mert én teljesen belezúgtam és azt hittem hogy élőben fogunk beszélni vagy valami ilyesmi. azt mondta, azért nem akart találkozni, mert félt hogy megbántana, de mondtam neki, hogy ezzel most sikeresen megbántott, szóval ma találkozunk. viszont nagyon félek, hogy nem érzek iránta úgy, hogy járjak vele. eddig nagyon boldog voltam, úgy éreztem, szerelmes vagyok. állandóan pillangók repkednek a gyomromban, ha rá gondolok, nem tudom magam mással elképzelni és csak ő számít. minden külön töltött percben hiányzik, napi 25 órában rá gondolok.
ő lenne az első barátom. 14/L
azt írta, hogy szeretne beszélni velem valami komoly dologról, és megkérdezte, hogy tetszik-e nekem. mondtam hogy ezt nem így kéne megbeszélni szóval leállítottam, de már kezdte volna mondani hogy ő mit gondol meg mit érez
nemtudom, hogyan bánthatott volna meg, gondolom félt, hogy vagy kevesebbet vagy többet érzek iránta én, mint ő irántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!