Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy csaj visszahúzódó?

Figyelt kérdés
arra gondolok h egyáltalán nem jár bulizni nem iszik nem cigizik az a tipikus jókislány jah és társaságba se naon jár. menyire jön be ez a pasiknak mármint ha bejön 1általán
2011. júl. 5. 00:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:12

pasik miért jön az be nektek ha a csaj nem jár sehova sem bulizni?? ez olyan felfoghatatlan. am én visszahúzódó vok de bulizni azért járok...:)"

Nem értem, hogy mi ebben olyan felfoghatatlan. Nekem például azért jönnek be az ilyen lányok, mert tudom róluk, hogy még véletlenül sincsenek elszállva maguktól, tudom, hogy nem tömnek magukba különféle drogokat, nem itatják le őket a sárga földig és esetleg aztán olyat tegyenek velük, amelyről esetleg fogalmuk sem lesz később.

2011. júl. 5. 00:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Eddig visszahúzódó voltam de próbálok én is változni manapság, utóbbi pár hónapba magamra se ismerek, bár nem voltam bulizni de nagy változáson mentem keresztül!!

Amúgy azoknak a fiúknak jön ez be akik nem annyira nagymenők, és ált bnője se volt, pl nekem, de nem véletlenül, mivel azt hittem nem lesz sose, hát most már máshogy gondolkozok (hála 1,2 híres pszihológus/filozófusnak) Mindent megteszek, hogy legyen és végre boldog legyek! Bár most is jól érzem magam, de egy lánnyal 1000x jobb lenne ez a nyár, úgy elmennék már strandolni de nincs kivel xD Már külsőn is változtattam, új haj, megint elkezdtem gyúrni, és a külsővel nincs semmi gond, már csak a csajozást kéne gyakorolni kicsit jobban xP

F17

2011. júl. 5. 08:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Visszahúzódó vagyok, nem iszok, nem cigizek, nem szeretem a partikat se. Szerintem ez a pasikat egyáltalán nem zavarja, tapasztalataim szerint. Volt már olyan párom, aki imádott bulizni, cigizett, és alkalmanként ivott is, amikor partiban volt. De amikor összejöttünk, megváltozott, ritkábban járt el, miegymás. Sokkal jobban élvezte, ha együtt lehetünk. Szerintem ez semmiben se számít.
2011. júl. 5. 09:55
 14/20 RaksashaGirl ***** válasza:

Én is eléggé visszahúzódó vagyok.. Előző két nyáron az orrom sem dugtam ki, pedig a szüleim(!) is próbáltak rávenni egy-két bulira... Inkább olvasok mint plázázok, fiús az öltözködésem, fiús a stílusom, nem vagyok egy partiőrült.. A sminket is rühellem, max egy kis szemceruza.. A cigit nem próbálhatom ki az asztmám miatt, de őszintén szólva amúgy sincs sok kedvem hozzá.. Aztán tavaly nyáron belépett az életembe a nagy Ő.. Azóta is együtt vagyok vele, és azon a nyáron voltam el először bulizni is Vele.. Falunap, Nyárbúcsúztató, Azután az Újévi buli.. :) Társaságba így se nagyon járok, pedig próbál segíteni kimászni ebből a "börtönből", de elfogadja hogy milyen vagyok, és így szeret.. :)

Szerintem nagyon nem ciki.. Nem tudom miért kéne cikinek érezned.. Ez vagy te, akinek nem tetszik az kuss, aki meg képes így is elfogadni, na az a jó barát. :D

2011. júl. 5. 10:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is eléggé az vagyok.

Mondjuk eljárok ide-oda, nem vagyok itthonülős, de bulikat nem annyira csipem talán pont azért, amit 0 00.46os válaszoló is leírt.Lehet ez nem annyira előnyős egyetemista létemre.

Szerintem nem csak egy buliban lehet ismerkedni, sőt.

20L

2011. júl. 6. 03:57
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:46

ÚúúúrisTn! Ezt nem gondolod te sem komolyan, ugye? Szerintem itt TE vagy elszállva magadtól, mivel ilyesmiket képzelsz... mit gondolsz ki vagy te? Aki jár bulizni, az mind beképzelt? Hát szerintem pont fordítva van, aki nem jár, az a magába húzódó kis dilis, otthon ül, nem képes még a seg*ét sem felemelni, hogy egy jót bulizzon. Jézus! Te egy olyan lányt keresel akinek nincs élete? Olyan nincs aki nem szokott bulizni...téves riasztás!

2011. júl. 7. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:

14:13

Ne általánosíts. Én pl azért nem járok el bulizni, mert nem szeretem a diszkózenét, és néhány emberke ha eleget iszik, eléggé el tudja rontani a hangulatot... Plusz, nem szeretem a zsúfolt helyeket, a hajnalig tartó bulikat. Helyette barátnőimmel eljárunk a törzshelyünkre, és ott dumáljuk ki a dolgokat. Nem vagyok otthon ülős, szeretek csavarogni, de nem bulizni. Szerintem, nem, gond, ha valaki az ilyesmit nem bírja, attól még nem lusta, mert nem szeret bulizni. Nem az ő stílusa, ennyi. Ja, és nem én vagyok a 00.46-os:D:D:D. Ő is általánosít-.-

2011. júl. 7. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:13"

"ÚúúúrisTn! Ezt nem gondolod te sem komolyan, ugye? Szerintem itt TE vagy elszállva magadtól, mivel ilyesmiket képzelsz..."

Nem képzelem. A környezetem 70%-ánál ezt tapasztalom. Ettől még nem gondolom, hogy el lennék szállva magamtól.

"mit gondolsz ki vagy te?"

Elég az, ha magamról tudom, hogy ki vagyok. Neked szerencsére nem muszáj tudnod.

"Aki jár bulizni, az mind beképzelt?"

Elismerem, a kommentemnél talán általánosításnak tűnt a véleményem. De ebben a válaszomban feltüntettem egy általam tapasztalt, megközelítő értéket.

"Hát szerintem pont fordítva van, aki nem jár, az a magába húzódó kis dilis, otthon ül, nem képes még a seg*ét sem felemelni, hogy egy jót bulizzon."

Rengeteg olyan embert ismerek, aki soha nem jár bulizni,meglehetősen otthonülős fajta ennek ellenére még véletlenül sem lehet a beképzelt jelzővel illetni.

"Jézus! Te egy olyan lányt keresel akinek nincs élete? Olyan nincs aki nem szokott bulizni...téves riasztás!"

Egy szóval sem mondtam, hogy olyan lányt keresek, akinek nincs élete. Tanulj meg szöveget értelmezni.

2011. júl. 8. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 03:57

Szerintem nem csak egy buliban lehet ismerkedni, sőt.

20L"

Erről van itt szó! ;)

2011. júl. 8. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:29

Ő is általánosít-.-"

A 00:46-os kommentemben valóban nem fejeztem ki egyértelműen magam. Azóta javítottam ezt a hibám :D

2011. júl. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!