Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal, jogosan haragszom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ősszel volt a szülinapom. Előtte volt egy nagyon csúnya balhénk, ő nagyon megbántott én meg emiatt túl bunkó voltam vele. A lényeg hogy emiatt nem töltötte velem a szülinapomat, a barátjával volt... Sírva könyörögtem h jöjjön el hozzám, mert senki nem ér rá a barátaim közül sem, de nem jött... Azt mondta, nem érzi hogy most velem szeretne lenni... Bennem iszonyú mély nyomot hagyott, főleg hogy megígérte hogy bepótoljuk (amikor másnap látszólag megbánta, főleg a kisírt szemeim láttán) ,de nem történt meg. Állati picinek éreztem magam, hogy 20-on felül még mindig nincs olyan életem, h legalább csak egy ember megigyon velem egy narancslevet legalább. Pedig nem vagyok rossz ember. Sokat tanulok, segítek mindenkinek akinek tudok, nem gondoltam hogy ennyire nem értékel senki. Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.

Megbeszéltük, hogy megnyugszik a lelkem valamelyest , ha az ő szülinapján ő sem megy sehová. Megígérte, azt mondta, hogy ha ez kell ahhoz hogy túl tudjak lépni a dolgon, akkor persze... Ehhez képest kitaláltam, hogy majd várom a melóhelye előtt, sütivel meg progit szerveztem volna neki, mert egy kapcsolat nem működik szerintem úgy hogy örökké bántjuk egymást, stb. Erre most kiderült, hogy estére programot szerveznek a kollégákkal, de nem az ő szülinapját ünneplik, csak úgy elmennek iszogatni...

Nagyon megbántott hogy nem tartotta be az ígéretét. Szakításon gondolkozom, nehéz így bízni benne.

Vélemény? Mit tennétek?

2011. júl. 4. 23:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mérlegelj, hogy melyik érné meg jobban neked, vele maradni, vagy szakítani. Azt válaszd, amelyik a kisebbik rossz. Ne azt amelyik az egyszerűbb.
2011. júl. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!