Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kicsit félénk lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kicsit félénk lányoknak nincs esélyük párkapcsolatra? Miért nem kezdeményeznek nálam?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy az ilyeneknek nincs túl sok esélyük.

akkor még is mit csináljak,hogy nálam is kezdeményezzenek?

szemezgetés az volt. több nem. ennyi ameddig eljutottam idáig.

2011. júl. 4. 21:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Figyelj! Minden pasi egy kis aranyos szende lányra vágyik mint te még ha nem is vallja be! Lehet hogy néha elvakít minket egy-egy plázacirkáló, de úgyis csak arra a fél percre amíg látjuk. :) Szeretni úgyis olyat fogunk mint amilyen te is vagy! Csak ahhoz meg kell egy kicsit komolyodni.:)
2011. júl. 4. 21:46
 12/55 anonim ***** válasza:
Fontos, Kishölgy. Mert lehet, hogy a külsőd is olyan, hogy nem mernek, valami miatt. Na, gyerünk, gyerünk, szórj információmorzsákat.
2011. júl. 4. 21:47
 13/55 A kérdező kommentje:

Köszi:)

nem kell belőlem harapófogóval kihúzni a szavakat egy idő után megtudok nyílni csak a kezdeti időszakban vagyok zavarban egy kicsit.

2011. júl. 4. 21:48
 14/55 A kérdező kommentje:

ok. nagyjából leírom.

161 centi magas,zöld szem, világosbarna egyenes haj, fehér bőr. ruházatom: mindenfélét szzeretek, a lazát a sportosat is hangulattól függ milyen ruha van rajtam épp. de szeretem a magassarkút is a túl nőieset. általában laposban vagyok.

2011. júl. 4. 21:51
 15/55 anonim ***** válasza:
Írtam hogy küldj egy levelet ha van kedved ismerkedni:)
2011. júl. 4. 21:54
 16/55 A kérdező kommentje:

igen,láttam..

majd eldöntöm de nem hiszem,hogy fogok írni. bocsi:)

2011. júl. 4. 21:55
 17/55 anonim ***** válasza:
talán félsz?:)
2011. júl. 4. 22:16
 18/55 A kérdező kommentje:

nem.

nem hiszek a net-es dolgokban főleg nem a társkeresésben.

egyébként azt kihagytam, hogy vékony alkatú vagyok.

2011. júl. 4. 22:17
 19/55 anonim ***** válasza:
Na, eddig ez nem gond, Hölgyem. Haj milyen hosszú?
2011. júl. 4. 22:18
 20/55 A kérdező kommentje:
vállig érő
2011. júl. 4. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!