Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mi legyen, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi legyen, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2évig voltam előző barátommal,aki az első komoly kapcsolatom volt,így számomra elég meghatározó is.Ő szakított velem mondván,hogy nem mondta el mikor valami problémája volt,vagy valami bántotta.Ez még rendben is lett volna,de 2héten belül összejött egy másik lánnyal.A családjában is problémák voltak,kikészült,besokallt és 180fokot fordult.Teljesen más ember lett.Azóta eltelt 2hónap énis összejöttem mással.Ugy gondoltam el tudom felejteni, ami nagyjából sikerült is,azonban nem vagyok szerelmes a mostani páromba.A volt barátom pedig elkezdett hívogatni.Most lettünk volna kereken 2évesek,ezért felhívott.Nagyon felzaklatott lelkileg.Szerelmet vallot ismét,és hogy nem tud elfelejteni.Azóta mindennap hív.Adnék neki esélyt,hogy lássam valóban megtudna-e változni jobb irányba, de a mostani páromhoz is ragaszkodok valamilyen szinten.Mit tegyek?Adjak esélyt,hiszen azt mondják mindenkinek jár 1 esély,de félek, hogy nem tudna megváltozni.(18/L)
2009. márc. 28. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Elég sokmindent leírtál, de sajnos nem tudunk a helyedben lenni és dönteni, felnőtt nő vagy, neked kell döntést hoznod :). Szerintem bármi jobb mint idegesíteni magad ezen, muszály lesz döntened, hallgas a szivedre tündérkém!

Puszi.

2009. márc. 28. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj. komoly szándékai lehetnek ha hívogat és újra szerelmet vallott neked.

írtad h most lennétek 2évesek.

szép idő kár lenne veszni hagyni nemde.? (:

ha a helyedben lennék megpróbálnám vele még 1x.

am a jelenlegi barátoddal még nem vagy 1üt olyan hosszúideje gondolom. ezért lenne jó megmondani neki most h merrehányméter amíg nem fonódtok jobban össze mert később rossz lessz.

2009. márc. 28. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
15 évvel ezelőtt én is elkövettem ezt a hibát, hogy elhagytam a barátom. 1 hónap múlva adott még egy esélyt, most voltunk 15 éves házasok.
2009. márc. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!