Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes megcsinálni egy szendvicset nekem a férjem ha szépen kérem?
sajnos elkényeztetted:( nagymamám meg nagypapám kapcsolata olyan, hogy nagyapám egy teát nem képes megfőzni még magának sem. ha nagyanyám betegen fekszik, és alig bír járni, nagyapám akkor is megcsináltat vele mindent (megmosatja a hátát, a lábát, holott ő maga is megtudná). ne juss el idáig, mert nagyon nehéz lesz utána leszoktatni róla:S
szerintem is csináld azt, amit az egyik válaszadó mondott, jó ötletnek tartom! és én is kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, majd írd le ide:)
Végül az történt, hogy még aznap este el kezdett bújni hozzám és kérdezte, hogy nagyon éhes vagyok?
Én meg mondtam neki, hogy igen. (Ez kb. 2 órával azután volt, amikor kértem, hogy csináljon már egy szendvicset nekem.)
És aztán rászánta magát és mégis csinált nekem szendvicset, de közben azért húzta a száját, de megcsinálta végül, úgy hogy nem emlegettem neki. Magától jött rá...
Ígyhát főztem rá ma is meg mindent megcsináltam továbbra is. :) De ha nem csinálta volna meg, akkor biztos, hogy nem mosogatok, nem főzök, nem mosok és nem takarítok, amíg rá nem jön, hogy néha ő is megtehet értem pár dolgot.
De jó! Örülök neki! Jogosan várod el, hogy segítsen be néha Ő is.
Ui.: Legyél mindig nyugodt, ne veszekedj vele, mert úgy tuti az ellenkezőjét fogja csinálni. "Nanehogymá'énlegyekapapucs!?"
Sok boldogságot Nektek! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!