Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan pasival, akit nem izgat a szex?
Figyelt kérdés
Nálam nem létkérdés, el vagyok nélküle.2011. júl. 3. 16:26
1/10 anonim válasza:
Én járnék veled, főleg ha nem zavarna, hogy attól másokkal szexelek.
2/10 A kérdező kommentje:
Bocs, de a ribiket kerülöm.
2011. júl. 3. 16:32
3/10 Blabla18 válasza:
Én járnék veled,apáca akarok lenni,de attól még lehetünk szerelmesek..
4/10 anonim válasza:
engem nagyon zavarna...
lehet egy kérdésem? szűz vagy még?
5/10 A kérdező kommentje:
az vagyok
2011. júl. 3. 17:03
6/10 anonim válasza:
semmiképp nem járnék. mivel nekem fontos egy kapcsolatban nagyon hogy jó legyen és sok a szex. vannak olyan lányok akik nem nagy igényűek, vannak akik igen. amúgy meg ha szűz vagy még akkor lehet megtörténik a dolog és rákapsz
7/10 anonim válasza:
Őszintén szólva én inkább ilyen pasival járnék...ennek azaz oka, hogy nagyon rossz élményem van ezzel kapcsolatban...szóval én örülnék neki.
Csakhát én egyedi eset vagyok, ez nem normális.
9/10 anonim válasza:
Évekig nagyon rossz élményeim voltak szexuális téren... de most, hogy a probléma megoldva, nem tudnék meglenni szex nélkül :). Szóval nem járnék olyannal, akit nem izgat a szex.
10/10 anonim válasza:
valamilyen szinten én is ilyen vagyok ... volt már barátnőm (több is mint 1 :P ), du.gtam is már , de nekem se lételemem , szal akár hónapokig , évekig elvagyok nélküle ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!