Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátnőm szülei elmebeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátnőm szülei elmebetegek, pszichopaták, paranoiás idióták! őrületbe kergetnek!?

Figyelt kérdés

én egy elég temperamentumos gyerek vagyok, szóval nem áll tőlem távol a dühkitörés. valamint elég lázadó vagyok, nagy ritkán szabadszájú.

DE: nem vagyok sem erőszakos, sem bajkeverő. soha nem volt rendőrségi ügyem, sem balhém, verekedéseim (kivéve, ha meg akartak verni, akkor megvédtem magam), nőt meg pláne nem ütök.

és akkor jöjjön a mostani helyzet. múltkor exbarátnőmmel eléggé ordibáltam a házuk előtt, és ezt látta az apja... kihívta a rendőröket (exnek meg sem fordult a fejébe), és bevittek, csendháborítás szabálysértés...

mindig mondogatják, hogy legyen fegyver nála, meg veszélyes vagyok, csak egy hajszálon múlik, hogy nem történik erőszak, meg gyilkosság, és ezt hangoztatják mindenkinek, ami miatt már úgy néznek rám, mint valami állatra, múltkor majdnem megvertek.

és a legrosszabb, múltkor exbarátnőm szemében félelmet láttam, és előkapta a sokkolót. értitek ezt? soha nem viselkedett így velem, csak a degenerált, együgyü, falusi szülei olyan primitív sz*rok, hogy beleplántálták a fejébe.

az a legszörnyűbb, hogy még be sem bizonyíthatom, hogy nem olyan vagyok, mert most már elvielg magánnyomozót is fogadott az apja, és figyeli minden lépésem.

múltkor exbarátnőt megláttam a parkban, integettem neki, ő meg sírva elrohant (őszintén szólva nem csináltam semmkt). pár nappal később jött egy másik témában rendőrségi eljárásról hír.

miért? miért csinálják ezt ezek a degenerált, felszínes parasztok? miért kell valaki életét tönkretenni a saját, nem megalapozott hülyeségük miatt?

komolyan mondom, ha ez így halad tovább, akkor azért fog TÉNYLEG eldurrani az agyam, mert ilyeneket hisznek, hangoztatnak, és úgy okoznak nekem károkat, bajokat, hogy nem is szolgáltam rá.

hogy lehetnek olyan degeneráltak, hogy úgy tesznek tönkre egy másikat, hogy nem is ismerik?

most már ott tartok, hogy lassan kimenni sem merek az utcára, mert ki tudja, mibe kötnek bele ezek a hülye f*sszopó, klimaxos szülők.

pedig én nem voltam egy szívbajos gyerek, de BÁRMIBE, ismétlem, BÁRMIBE beleköthetnek.

meg persze lehet, hogy ezek az eljárások eredménytelenül fognak záródni, de épp elég felkavaró az, meg pletykára ad alapot, hogy vannak ezek az ügyek...

mégis mit tanácsoltok? már kezdek becsavarodni...

ebbe a legsz-rabb, hogy a hülye exemnek meg ez jó, mert jelenleg utál.

mindenemet tönkreteszik ezek a buta, degenerált parasztok!

kb. mint a középkorban a boszorkányüldözések...

még az ész érvekre sem hallgatnak ezek a pondrók!

2011. júl. 3. 10:11
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

dehogy! akkor még semmi baja nem volt a lánynak, nem félt, meg semmi. akkor kezdett el félni, miután apja kihívta a rendőrt. utána kezdett rá a paranoiára - ezelőtt nem ismertek a szülei.

könyörgöm, ez a "jajj, mi lenne ha, jajj, mi fog történni, ha, jajj, ki tudja, mik következnek ezek után" dumát a legszánalmasabbnak tartom, mert nagyon sok konfliktus a történelem során EMIATT alakult ki, érted?

ez a "jobb félni, mint megijedni" olyan zsigerien gyáva sz*rság, ami 80 év felett tolerálható.

tudom kontrollálni saját magam, egész egyszerűen, a dühkitörés nem egyenlő a törés-zúzás-ütés-gyilkosság kombóval. például, ha nem tudnék uralkodni magamon, akkor egész biztosan a zsarus incidens után, másnap már pépesre vertem volna az öreget, mert haragudtam rá. vagy például elkezdtem volna cikázni a rendőrségen, hogy tegyenek valamit ezzel a gennyzsákkal.

tudok uralkodni magamon, de ha valamit kiengedhetek, és nem árt a másiknak (ez nem ártott, fejmosásnak jó LETT volna, ha a fránya fater nem ver magát), akkor kiengedem.

2011. júl. 3. 10:57
 22/51 A kérdező kommentje:

10:56 ó, hát apja ilyen sunyi dög, hogy neten kutakodik a lány után, udvarlók után, megnézte a képeim (nekem is elég "vad" az alapszerkóm), mondta, szintén, hogy biztos valami bajkeverő vagyok, mert "olyan a ruhám", veszélyes!...

egyébként hány éves vagy?

2011. júl. 3. 10:59
 23/51 anonim ***** válasza:

Szerintem jogos volt, hogy kihívták.

Én is hirtelen haragú vagyok meg tényleg könnyen fel tudom b*szni magam de kiabálni nem szoktam lánnyal. Egyszer volt az, hogy beszóltam egy csajnak, hogy akkor b*zd meg és ott hagytam de nem cirkuszoltam volna senkivel a szülei házánál.

2011. júl. 3. 11:03
 24/51 A kérdező kommentje:
ha tudtad volna, miket csinál, te is ordibáltál volna. nem apróságok, elég sok mindent elbaltázott.
2011. júl. 3. 11:05
 25/51 tetro ***** válasza:
te valóban nem érted ugye? az elmebeteg módon való üvöltözés NEM normális viselkedés. jogos gyanút ébreszthet, hogy agresszív vagy. az agresszió pedig épp, hogy jön ki belőled az részlet kérdés. ha az én lányom üvöltöztél volna, biztos kimegyek és kapsz egy akkora nyaklevest, hogy helyre kerüljenek a fejedben a dolgok. az nem paranoia, ha a lány fél valakitől, akit többször látott elborulni. meg mi ez a szar történelem duma? milyen konfliktusokról beszélsz? mi köze a történelemnek egy hozzád hasonló mindenféle normát nélkülöző idióta gyerekhez? idefigyelj, ahogy az exed szüleiről beszélsz, és nem az amit gondolsz, hanem amilyen stílusban előadod, az már magában is jellemez téged. az a furcsa, hogy pontosan ilyeneket szoktak azok is mondani, akik verik a családot, vagy puskát készítenek otthon, hogy lelőjék vele a 16éves exet...
2011. júl. 3. 11:05
 26/51 A kérdező kommentje:
de most igazából nem a hívás a lényeg, hanem ami ezután történt, főleg... hogy a lány be van rezelve... hogy a magánnyomzó figyel... hogy van egy másik eljárás ellenem, amikor tényleg semmit nem csináltam... ez itt a gebasz.
2011. júl. 3. 11:06
 27/51 tetro ***** válasza:
miket csinált áruld már el, miért ordibáltál? sok exem volt, volt amelyikkel veszekedtem is, mégsem hívott soha senki rendőrt. igaz nem is beszéltem így soha, egyiknek a szüleiről sem.
2011. júl. 3. 11:06
 28/51 anonim ***** válasza:

Újabb elmebeteg, aki a másikat hibáztatja. Rendőrök remélem nézik ezt az oldalt, mert már egyre több ilyen vadállat akar magának igazat szerezni itt.

Ha a dühöd arra késztet, hogy üvöltözz, az azt jelenti, hogy tettekben jelenik meg az elborult agyad, onnan csak egy lépés, hogy ne csak a szád mozogjon, hanem a kezed is. Ennyi.

2011. júl. 3. 11:09
 29/51 A kérdező kommentje:

nem elmebeteg módon. normál vita, emelkedett hangnemben. nem ész nélküli orditozás. hát ha kijön a fazon, jobb lett volna, biztos nem húzom fel magam. de hogy szó nélkül jön a zsaru, az nem jó.

azért, mert idiótának tart egy olyan felszínes valaki, mint te, attól még nem vagyok idióta. a történelemben is félreértések miatt alakultak ki helyzetek, amiknek sosem kellett volna. ezt felfogod? hm? hahó?

áhh, pont olyan vagy, mint a szülők. jajj, ez pont olyan, mint aki veri.. jajj, ez pont olyan, mint a gyilkos. na látod, pont az ilyen emberek a legrosszabbak. ti akár még képesek lennétek megölni egy másikat, mert "potenciális veszélyforrás!"

na látod, PONT EZ B&SZ fel! hogy én is veszekedtem már sokat, a lánnyal is történt ilyen dühkitörés 1-2 alkalommal, mégis, sosem hívtak rendőröket. érted, ugye?

mennyire sekélyesek és egyformák az emberek, istenem. mintha sablonokra épülnétek itt sokan..

2011. júl. 3. 11:13
 30/51 A kérdező kommentje:
mindig "ó, már csak egy lépés! aki veszekedik, az ordítani fog, aki ordít, az ütni fog, aki üt, az gyilkolni, és aki egyszer gyilkolt, az többször fög! ó, jajj, emberek, féljünk, féljünk, féljünk! ÖLJÜK MEG ŐT, MIELŐTT Ő BÁNT VALAKIT!!!!" - mint a középkorban.
2011. júl. 3. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!