Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Hogy) Lenne még esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Hogy) Lenne még esélyem nála? (hosszú)

Figyelt kérdés
17F vagyok. éve jött egy lány az osztályomba. Már akkor kezdtem kedvelni, de akkoriban még nem voltam elég csajozós állapotban ( kicsit hájas, 0 izom + 0 önbizalom). 1 évig kb egy szót sem szoltunk egymáshoz. Akkor elkezdem megváltozni. Lefogytam, sokat izmosodtam, megpróbáltam minnél jobban feltornázi magam érte. nemré elkeztem közeledni hozzá. Elég féreérthető jeleket adott. Nem tudom eldönteni, hogy csak barátkotzik, vagy esetleg bejövök neki. Egyre jobban kezdem sikeres lenni, de kiderült, hogy egy másik suliba fog átmenni. Most elvesztettem minden kapcsolatot vele. Bár nem hiszem, hogy ebből még lehet valami, de ugyanakkor semelyik más lányra nem tudok úgy nézni mint rá.
2011. júl. 2. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon távoli suliba fog menni?

Ha nem akkor beszélj neki az érzéseidről és ha ő is érez irántad valamit akkor az nem lehet gond ha 3-4 km távolabb fog sulizni.

2011. júl. 2. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen mindenképp mond el neki mit érzel! Ha nem a világvégére megy akkor simán tarthatjátok a kapcsolatot.
2011. júl. 2. 23:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából két utcával megy messzebb, de sulin kivül eddigse találkoztunk (nem egyezik a baráti kör), szóval nem tudom, hol futhatnék vele össze. Erre már gondoltam, hogy direktbe megmondom neki, hogy mi a helyzet, de szerintem ennyire még nem vagyunk közel egymáshoz.
2011. júl. 3. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.:) De először csak véletlen fuss össze vele mert amúgy egyből lejön neki hogy kedveled. És eléggé nyomulásnak veszi amit pedig köztudottan nem szeretnek.:)
2011. júl. 6. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahova (mozi vagy ilyesmi) akkor leesik neki tuti h neked bejön :) és hátha lesz belőle valami. szerencsés vagy hogy csak pár utcával lesz messzebb :)
2011. júl. 6. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!