Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet velem kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet velem kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel kb 1 hónapot jártunk, aztán egy veszekedés után szakítottunk. De mivel nagyjából egy a baráti körünk, ezért sokat találkoztunk, elkezdett nyomulni, folyton a közelembe volt, hajamba túrt, mindig hozzámért stb. Mivel nekem sem volt ellenemre, énis viszonoztam.

Tegnap olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy megcsókoltam, volt mikor picit elhúzta a száját, volt amikor viszonozta, de nem lökött el, hagyta....

Utána mondta, hogy azt a napot felejtsük el, és hogy ne haragudjak rá. Most akkor ez mi? Mit akarhat tőlem?

2011. júl. 2. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Neki is hiányzik már egy jó kis kufirc. Semmi többet :)
2011. júl. 2. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Utána rákövetkezőnap, már órákig egymásba akaszkodva smároltunk, utána meg azt mondta, ugyanis aznap buli volt, hogy már délután ivott, és hogy nem nagyon is emlékszik mi történt kettőnk között. Most ez mi??
2011. júl. 4. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg csaj ezt csinálja,hogy miért,arra még én sem jöttem rá...
2011. júl. 4. 09:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert ugyanakkor meg keresi a társaságomat szal nem értem.
2011. júl. 4. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!