Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Myennyi idő mire elmúlik egy nyak kiszívás?
és olyat hol lehet kapni xDxD
és mit jelent a nyak kiszívás?? olyan mint a csókolóózás??? nemértem.
Ad 1.: Azt mondod, hogy kiszívtad a barátod nyakát, aztán pedig megkérdezed, hogy mi az a nyakkiszívás... Ha hazudsz, legalább gondolkodj....
Ad 2.: Fiú nyakát nem szívjuk. Ő szívja a miénket. Mi nem a nyakát szívjuk. De ehhez gyerek vagy te még nagyon.
Már bocs, de azt azért megmagyarázná valaki, hogy miért igénytelen a kiszívott nyak? Nem, nem vagyok 13 éves, sajnos már 20 is elmúltam - kb. 10 éve, de mi a jó fene igénytelen nektek a kiszívott nyakon? Ok, ilyen idős korban nem "menőzik" vele az ember, hanem igyekszik elrejteni. No de ilyen balesetek megesnek. Van, akinek egy erősebb csók is véraláfutásokat okoz a vékony nyaki bőrön.
Én, ha megesik az ilyen kis "szerelmi csípés" a nyakamon, kenegetem, garbó vagy alapozó, kendő, odafésült haj, vagy valahogy leplezem. De közben a tükör előtt állva átfut egy huncut mosoly az arcomon, hogy milyen jó kis estém volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!