Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 12 évesen nem volt még 1 pasim se?
vkinek 20on évesen nem volt bnője /palia nah az aggódhat, neked nem engedem meg :D
f17 (csókszűz)
12 ???? most komoly-.-
10 év múlva már 5 évesek írnak ilyeneket ide-.-''
Ide vezet a szülői nevelés teljes hiánya. Hadd nézzen a gyerek minden féle való világ szart meg a többi mocskot, amit a média áraszt az emberekre, legalább addig sem kell foglalkozni vele.
12 éves kislányok versenyeznek, hogy kinek volt több pasija, 13 évesen már ciki szűznek lenni, 14 évesen már minimum két faszival akarja dugatni magát egyszerre.
Elképesztő és nagyon elkeserítő, hogy itt tartunk ma. Nem sokára már 8-9 éves gyerekek fogják feltenni ezt a kérdést.
az a ciki,hogy 12 évesen valakinek már 8 volt. :o
jesszus.
Kislány, most állj meg egy percre, és gondold végig nagyon komolyan, mit akarsz az életeddel. Kérlek, gondold végig, de úgy mint egy felnőtt, hogy minek milyen következményei lehetnek. Ha nagy vagy már, én elfogadom, hogy nagynak érzed magad, de gondolkodj is felelősen.
Itt van két alternatíva:
Ha most rástartolsz a pasikra, hamarosan már "elvárásnak" érzed, hogy le is feküdj eggyel, aztán jön a következő, ha csak két-három pasi végigmegy rajtad, nem csak testileg, hanem lelkileg is, teljesen leamortizálódsz, teljesen kiégsz, olyan értékrended lesz, mint ennek az egész világnak, ahol a hűség, elrejtettség, biztonság, családi meleg, feltétel nélküli szeretet, egymás melletti odaadó kitartás teljesen kipusztult fogalmak. Ne tégy így. Meglátod találsz később is fiúkat, és ne azok közül válassz, akiknek már van "tapasztalata" a lányokkal, hanem olyan fiúk közül válassz, akik hasonlóan bölcsen éltek a fiatalságuk értékével, mint te, akik megőrizték a lelküket és testüket az arra érdemes párjuknak.
Ha azonban már most nekilátsz pasizni, gyakorlatilag pár éven belül egy elhasználódott kacat leszel, akit meg lehet dugni majdnem bárkinek, aki szépen néz rá néhány hétig vagy hónapig. A lelked minden értéke érintett lesz ebben a dologban, meghal benned a feltétel nélküli bizalom képessége, amit még az sem tud teljesen elpusztítani benned, ha esetleg a szüleid erre nem tanítottak meg. Teljesen akkor pusztulsz el, ha te döntesz magad, hogy a pusztulás irányába lépsz.
Nézd, ha idejekorán pasizásba kezdesz, hiszen más is így teszi, akkor a szíved olyan lesz, mint a szürkére taposott hómező. Vigyázz a lelked tisztaságára és érintetlenségére, mert az igazi fiúknak ezek az értékek az igazi értékek.
Talán még nem gondolsz arra, hogy egyszer családod lesz és gyerekeid, de ha már ilyen nagy vagy, egy percre csak képzeld el, milyen családot szeretnél majd magadnak.
Ha hűséges társat szeretnél, aki teljes lényével szeret, aki tisztelhet téged és megbecsülhet, akkor ne szórd el az értékeidet, hanem tartsd meg azokat az Ő számára. Tekintsd ezt egy izgalmas feladatnak, valahol ott van egy fiú, akinek a lelke tiszta, akiért érdemes tisztának maradnod neked is. Ne rontsd el ezt a jó tervet azzal, hogy elherdálod magad, és sokaknak odaadod a lelked, és majd a tested is. Mi marad akkor mondd csak? És hogy talál rád akkor az a fiú? Annak a fiúnak egy tiszta lányra van szüksége, aki hűségre, kitartó szeretetre, bölcs várakozásra tudja tanítani majd a gyerekeit.
Remélem nem volt túl kaotikus amit írtam. Kérlek fontold meg.
de buta vagy xD Hallod nah mit gondolsz róla?? --> 12 éves koromba hozzá nem tudtam volna szólni egy lányhoz sem mert féltem tőlük, már akkor éreztem, hogy sose lesz bnőm, 17 éves koromig full szociálfóbiás besz@ri kocka csíra voltam, sőt utána is még egy ideig most közelítek a 18hoz, és a személyiségfejlesztő cuccoknak hála nem félek a lányoktól, és már f@szán el tudok velük beszélgetni bármiről, és tudom hogy a KÖZELjövőben lezs kapcsolatom csak sokat kell érte küzdeni, ennyi, sztem addig masztizzd hülyére magad kislány, és utána már sokkal jobb lesz :D
f17 (csókszűz) 00:16-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!