Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26ev körüli pasik, jarnatok 17evessel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:07
1/7 anonim válasza:
nincs is jobb mint egy hamvas szűk szőrtelenitett szűz punci meg 2 kemény bimbó feszes melleken és egy őszibarack izű segg :)
2/7 anonim válasza:
Annak nem az íze őszibarack te pancser, hanem az alakja.
A kérdésre egyébként nem, mi a fenét kezdjek egy 17 éves csitri világról alkotott elképzeléseivel?
4/7 anonim válasza:
Ennyi idős korban nem akarnak a 17 éves kis csajoktól semmi komolyat, csak megdugni őket.
5/7 anonim válasza:
Érdekes, mert én nem érzem magam pl. betegesnek, de 25 évesen 18 éves bnőm van, és mindennél jobban szeretem őt, szerelemmel. Az életfelfogása számomra megfelelő, el tud látni egy háztartást, igyekszik a suliban is, van életcélja. Sok közös témánk van, jól megértjük egymást.
De persze lehet, hogy csak a szabályt erősítő kivétel vagyunk, mert a nagy többség nem passzol ilyen korkülönbséggel egymáshoz, mert más életszakaszban vannak. (Pl. a pasi pár éven belül gyereket akar majd, a csajszi meg nem valószínű stb.)
6/7 anonim válasza:
Nagyon határeset, de ha tetszene, még beleférne szerintem. :)
7/7 anonim válasza:
Ja, és persze, ha lányról van szó, csak úgy a félreértések elkerülése végett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!