Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden fiú, hogy jobban szereti ha egy lány természetes, nem sminkeli magát és közben majdnem minden fiú az olyan lányokért van oda akik sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
14-15-16-17-18 korosztály főleg!2011. júl. 1. 16:01
11/13 anonim válasza:
Ez pontosan így van. Én 26 éves vagyok és fiú. Sok lányt ismerek, aki általában nem sminkeli magát (vagy esetleg egy nagyon kicsit) és tetszenek. Viszont amikor bulizni mennek, jön a vakolat az arcukra, akkor rájuk se bírok nézni Az alapvetően szép arcukat csak elcsúfítják. Főleg amikor a szemük vastagon ki van húzva feketével és a szemük sarkából kicsit túl van húzva... Az egyenesen a halálom.
12/13 anonim válasza:
Vicces, amit az utolsó írt az nekem bejön :D pedig nem vagyok ám vmi diszkós izompólós gyerek :D
Hát mindenkinek más tetszik... aki szeret sminkelni sminkeljen, minek megjátszani magát, van akinek pont ez a stílus jön be. Túlzásba azért nem kell vinni semmit, és ha már sminkel, tegye ízlésesen, ügyesen, nézhet ki a sok smink is jól (lásd címlapok)...
13/13 anonim válasza:
utolsó vagyok:
mondjuk igaz, hogy az a szemkihúzás nem is a diszkós csajokra jellemző, hanem a rockerekre, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!