Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy e-mailre sincs "kedve"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy e-mailre sincs "kedve" az már baj?

Figyelt kérdés

sajnos távkapcsolatban élek, és a barátom nem szeret e-mailt írni. vannak napok h csak egy-egy smst váltunk, nekem ez nagyon rosszul esik, mert én sokat írok neki. Azt gondolom így tudjuk fenntartani a szerelmünket, ha nem kommunikálunk elapad. Már mondtam neki h ez nekem fontos, mégsem ír(pedig csak 2 hete h távol vagyunk egymástól. Hiszti ez részemről? Fogadjam el h nem szeret írni?

köszönöm

22F-21L

2011. júl. 1. 09:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Így tényleg meg fogod őt 'fojtani'. Hagyj neki egy kis szabadságot!
2011. júl. 1. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy ez változni nem fog. Nem az a gond, hogy nem érdekled a barátodat, hanem az, hogy nem szeret írogatni. Ez nem fog megváltozni, ne is próbáld ráerőltetni.

Viszont lehet kompromisszum, ha helyette minden nap beszéltek skype-on.

Szerintem ebben semmi "megfojtás" nincsen. Napi fél óra csak jut arra az emberre, akit szeretünk.

2011. júl. 19. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Így van, egy kicsit úgymond "higgadj le". Hadd élje az életét, a lényeg megvan: minden nap kapcsolatban vagytok valamilyen módon. Ne erőltess semmit, annak jó vége nem szokott lenni. sok sikert:)
2011. júl. 20. 00:00
 14/14 Kokto válasza:
Ha te szeretsz valakit akkor felhívod/írsz neki. Ebből ki indulva szerintem beszéld meg vele, és ha továbbra sem változik akkor hagyni kell az egészet!
2011. júl. 20. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!