Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi tud nőként tekinteni egy 19 éves lányra?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akit minden reggel látok a buszon, néha mosolyog rám. Megtaláltam az egyik közösségi oldalon, és meglepődtem mert 31 éves. (25-nek gondoltam kb) Fiatal vagyok hozzá? "Pedofil?" :D
Egyáltalán egy ilyen korú pasi mit akarhat(na) egy ilyen korú lánytól?
2011. júl. 1. 00:32
11/15 anonim válasza:
Buszon mosolygás még nem jelent semmit, de általában ha valaki ennyivel fiatalabbra hajt rá, annak gondok vannak az önértékelésével (saját tapasztalat, aki rám hajtott és jóval idősebb volt nálam, az mind szerencsétlen lúzer volt, akit a vele egyidős nők elhajtanak a francba). Én a helyedben max 25 évesig mennék el. Persze kivételek lehetnek, csak ritka szvsz.
12/15 Dadim válasza:
Tud.
A pedofil szót,nem 19 éves embereknél használják,egy kicsit erős:)
13/15 anonim válasza:
Úristen, agyilag biztos nem vagy 19. Pedofil? Tudod te mit jelent az? Te gyereknek érzed magad? Elég gáz vagy...
14/15 anonim válasza:
Tud. Miért ne tudna? Egy 19 éves nő már egy felnőtt nő. A pedofília nem ez. Egyébként meg egy 31 éves pasas nem öreg. Nagyot téved az, aki azt hiszi, hogy csak huszonéves koráig van élete az embernek.
15/15 anonim válasza:
Senki sem hiszi azt h csak huszonéves koráig van élete az embernek. más a probléma: ha 30as 40es pasik tizenévesekre hajtanak sztem gáz. Teljesen egyetértek 02.02vel, nem 100asok. Nem egyenrangú egy ilyen kapcsolat ált. persze vannak kivételek. a 30as nők is szeretik a pl 18 éves friss pipihusit, egy érett normális ember azért mégsem szokott több mint 10 évvel fiatalabbakra hajtani. hangsúlyozom vannak kivételek, nagyon szép házasság is lehet akár 10-12 év korkülönbséggel de ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!