Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon anyagias. Kellemetlen számomra ez a téma. Elmondanátok a véleményeteket? A szüleimnek ezt nem merem mondani.
9 hónapja vagyunk együtt, komolyan vesszük egymást, szeret is engem. Többször okozott már kellemetlenséget ez a dolog.
Pedig már a megismerkedésünkkor is ebből volt félreértés, egy italt nem akartam tőle elfogadni, én akartam fizetni. Meghívni sem engedem magam semmire, nagyritkán egy lángost vagy egy fagyit, csokit, ilyesmit fogadok el, mást nem.
Az első, ami furcsa volt, hogy mikor elkezdtük a szexuális életünket, közölte velem, hogy az óvszer árát a párok meg szokták osztani. Így is volt. Pedig lett volna annyi eszem, hogy néha néha én is veszek helyette. Most áttérünk a fogamzásgátlóra, el nem mernék tőle fogadni "részletfizetést", egy forintot sem.
A legkínosabb, hogy finoman közölte velem, a benzinköltségbe is szálljak be. Úgy van a kocsijával való utazás, hogy ő minden héten megy több száz km-t a lakóhelyétől a főiskoláig, engem ha úgy jön ki a lépés felvesz út közben, de nem kerülő úttal. Gondoltam így is úgy is el kell mennie, nem gondolja, hogy nekem is fizetnem kéne.
Ez akkor derült ki, mikor egy kb 80 km-t mentünk kocsival a sulitól hozzánk, és mondta, hogy szálljak már be a költségbe, mert ugyanannyit fizetnék, mintha busszal haza mennék. Akkor rákérdeztem, hogy akkor azt is gáznak tartotta-e, hogy eddig nem fizettem, és láttam rajta, hogy igen, bár ő is szégyellte ezt az egészet.
Meg is kérdezte, hogy mi most róla a véleményem.
Pedig én amikor utazok hozzá, 6000 Ft az úti költségem...
Megmondtam neki, hogy ha kirándulni mennénk, én tömködném a zsebébe a költségek felét, de a házuktól a suliig mindenképp el kellett mennie....
Azért kérdezlek titeket, mert most zavarban vagyok, nem tudom, ki kezeli rosszul ezt az ügyet.
A barátom mondta, hogy a szüleivel és a tesóival volt már konfliktusa ugyanebben a témában, hogy pénzt várt.
Most szakmai gyakorlaton van, aznap mikor haza jön, már szeretne találkozni velem, hogy menjek el hozzájuk egy pár napra. Minden nap ír. De így hogy szálljak be a kocsijába? Elég hiú teremtés vagyok ilyen szempontból...
Mondtam neki, hogy én mennék a szokásos útvonalon. Akkor ő mondta, hogy nem kell fizetnem semmit, de a végén csak kibökte, hogy akkor az autó költségből vonjam ki a buszköltséget, ha mindenképp fizetni akarok neki.
Pedig nem 100 km-t megyek, se 200-at.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Mit csináljak?
19/L
Legyél boldog, kívánom őszintén, de:
"Velem minden nap érezteti, hogy szeret" - amit a kérdésedben felvázoltál helyzetet nem erről szólt ...
Még jó hogy odaadta a felét, hisz félig ő a hibás!
Mi a tablettát felesben vesszük. Ő ajánlotta fel! Az elején az óvszert ő vette! Ez a sóher hozzállás akkor lenne TALÁN elfogadható, ha a felesége lennél és lenne két gyereket! Bár akkor mindegy kinek mennyi milye és hol van!
Igazatok van, hogy rosszul kezeli ezt az ügyet.
De mellette, ha egy városban vagyunk, mindig velem van, elkísér minden hová, ha külön vagyunk, interneten beszél velem 1-2 órát. Addig várt türelmesen mindennel, amíg kész nem voltam rá. Tiszteli a családomat, mindig elküldi nekik az üdvözletét, folyton kimutatja és mondja, hogy mennyire szeret a bókok pedig özönlenek...
Nincs olyan, hogy haverokkal járkál ide vagy oda, csak velem akar lenni. Többször sírta már el magát előttem, egyszer azért, mert hiányoztam neki. A csókolózást abba sem tudja hagyni, eljön értem több száz km-t, azért, hogy fél órára lásson...Mindig tisztelettel beszél velem, elvisz erdőbe, kerékpártúrára, mert tudja hogy azt szeretem. Azért nem sok lány kapja ezt meg.
Értitek a helyzetemet...úgy gondolom, hogy mivel eddig is változott jó irányba a természete, mióta ismer, talán ezen is csiszolhat majd...
de ez most irtó kínos nekem.
"Mióta világ a világ, anyagilag a férfi támogatja a nőt és családot"
Szóval ti elvárjátok, hogy mindent a férfi álljon, csak mert ti nők vagytok, de ha valaki nem ilyen, az egy hülye anyagias, bunkó paraszt?
Bizonyos szinten érthető a barátod hozzáállása. Egy kapcsolatban mindkét fél egyenlő. Egyik sem értékesebb a másiknál, így miért fizessen az egyik többet, mint a másik. Fele-fele és nincs vita semmiből.
Vicces, hogy mindenki csak a kérdezö barátját szídja, hogy mekkora tahó és satöbbi. Ezzel nem is vitatkozok, hogy bunkóság amit csinál, na de miért is csinálja? Azért, mert a kérdezö a kapcsolat elején sose akarta elfogadni, hogy a barátja fizessen helyette és mindig ö akart mindent kifizetni magának. Ezzel szépen rászoktatta a barátját és ö pedig most elvárja.
Ugyan úgy hibásak mindketten, de a kérdezö még jobban is, mert ha nem szoktatja rá, akkor ez nem lenne..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!