Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszólhatnak minket ezért? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólhatnak minket ezért? A párom szeptemberben kezd el tanítani és a barátnője egy gimnazista lány.

Figyelt kérdés
Nem az én sulimba fog tanítani, de itt nálunk mindenki mindent tud a másikról(kis város), így tudni fogják, h a párom egy tanár. 7 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. 18/L és 23/F
2011. jún. 30. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
szerintem korban is egymáshoz illetek, nem is leszel a tanítványa, régebb óta együtt vagytok. most azért, hogy tanár lesz, szakítson a barátnőjével? bár megszólhatnak, igen, lehet lesz olyan, de az egyértelmű rosszindulat csupán.
2011. jún. 30. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30-40éves lenne a párod, akkor azt mondanám, hogy ez nem normális dolog, de szinte egy korúak vagytok, szóval szerintem nem lesz gond. Arról, hogy neki ez a szakmája ti nem tehettek.
2011. jún. 30. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Manapság már, miért NEM szólják meg az emberek a másikat...?
2011. jún. 30. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm összejött egy tanítóbácsival (kb ilyen korúak mint ti). Ráadásul a srác abban a suliban tanít, ahol a csaj volt általános iskolás.

Senkinek nem jutott olyan eszébe, hogy ez miatt megszólják őket:)

2011. jún. 30. 17:35
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha egy 60éves emberről lenne szó, még érteném mi ezen a furcsa, de így?!
2011. jún. 30. 17:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem foglalkozok mások rosszindulatával, ha beleütik az orrukat.
2011. jún. 30. 19:57
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem sajnos lesznek olyanok,akik ezért beszólnak,de ne foglalkozz velük,már csak azért se,mert nincs is nagy korkülönbség,az meg,hogy valaki tanárember,az irígylésre méltó,nem megszólásra.
2011. júl. 2. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abszolút nem gáz. Ha meg is szólnak érte, ne foglalkozz vele. 5 évvel idősebb nálad, teljesen optimális korkülönbség. ne parázz ezen
2011. júl. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!