Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még vagy hagyhatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még vagy hagyhatom a p*csába?

Figyelt kérdés

Szóval 1,5 hónapja fűzök egy lányt .. beszéltem vele, hogy ő mégis mit akar mert rohadt sokat vagyunk együtt. A válasz: velem akar lenni, viszont fél attól mivel most szállt ki egy 9 hónapos kapcsolatból, hogy én is dobom.. adjak neki időt.

Adtam neki 2 hetet még majd mikor rákérdeztem, hogy na mégis mi legyen csak bújt hozzám és aztmondta még nem tudja... erre lehet kicsit durván de sztem igazságosan elküldtem, hogy velem ne szórakozzon :/ Érdemes ezért bocsánatot kérni és várni még vagy tényleg hagyjam a bús p*csába ... ? :D 17/F

2011. jún. 30. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt a "most lett vége dumát" nehogy komolyan vedd!

Sablonszöveg!

2011. jún. 30. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a pics*ba, csak szórakozik meg kelleti magát.
2011. jún. 30. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

A nőkért jobb esetben küzdeni kell, sztem már elég közel jársz hozzá, egyre jobban megbékél, és utánna tiéd a pálya.

Ne a célvonal előtt fordulj vissza! ;)

2011. jún. 30. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én is elég sablonosnak fogom fel ... néha arra gondolok, hogy csak jól esik neki a figyelmem :D hát nem fordulnék vissza de majdnem 2 hónapja nem keféltem egy jót mert jajj nekem kell ez a lány ... egy elcseszett szappanopera szereplőnek érzem magam :D
2011. jún. 30. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Hanyagold egy kicsit,és utánad fog menni!

Vagy mitgondolsz,neki nem hiányzik a szex?:)

2011. jún. 30. 16:24
 6/6 Dzsukelló válasza:
Hajts rá,de stílusosan,Mercedesszel.
2011. jún. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!