Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoltok ehez a helyzethez? Jo ha igy teszem vagy sem?
meg jo h azt a megoldast szeretnem ami a legigazsagosabb es nem is hazudni.keptelen is lennek ilyet eltitkolni.csak a reakciotol felek mert az ilyesmi nem ram vall meg tudja h nincsenek ilyen haverjaim.
mar mar afele hajlok h kitalalok valamit es lemondom a talalkozot mert akarhogyis sok nehezsegunk van es talan jobb ha nem fokozom ilyesmivel a dolgokat
nah meg ott van az is ha tenyleg azt mondja h menjek nyugodtan nem zavarja az kicsit szerintem hazugsag,kegyes hazugsag mert olyan nincs h ne zavarna de megteheti azt h inkabb rabolint
de akkor nekem lenne ott a buntudat h tudom h ot zavarja pedig mast mondott de en megis talalkozom a haverral
Akkor mond le vagy hívd el a párodat is :) É is néha inkább lemondok dolgokat, ha tudom hogy 99% hogy veszekedéshez sodorna. És ha az az illető nem olyan fontos neked hogy minden áron találkozni akarsz vele, akkor szerintem túlélitek ha nem találkoztok.
Vagy B verzió, elviszed a pasidat és "bemutatod" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!