Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik nekem egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy 16 éves csaj, ő is még szűz, és félek ha megtudja hogy még én is az vagyok 24 évesen, nem fog akarni tőlem semmit. áruljam el neki ezt? Nem szeretném ha emiatt nem lenne köztünk semmi. De az igazság úgy is kiderül.

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 11:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
11:48.köszönöm hogy ezt gondolod.igy van,én olyan vagyok,hogy nekem nincs szivem egy csajt kihasználni vagyis csak arra használni,hogy mi hamarabb lefektessem.jó kell a kapcsolatban a sex,de nem az a lényeg.nem volt sexem mert a barátnőim nem akarták,és én ezt toleráltam.
2011. jún. 30. 11:53
 12/25 A kérdező kommentje:
11:48-esetleg van valami ötleted,megfogalmazva leírni neki ezt.írjam meg csak úgy magamtól,jó lenne valami téma amivel rávezetem erre.tudnál segíteni?köszi
2011. jún. 30. 11:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát én szívesen lennék a csaj helyében én biztos örülnék neki.
2011. jún. 30. 12:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes srácnak tűnsz és nem érdemes ezen filózni. Ha a lány is hasonló gondolkodású, akkor örülni fog, h eddig nem voltál együtt senkivel és együtt élhetitek át először. Ha meg emiatt cikiz, akkor ne is foglalkozz vele többet.. akkor nem érdemel Téged! Keress egy szolíd, kedves megbízható lányt, de reméljük, jól fogadja.. :) Sok boldogságot!
2011. jún. 30. 12:22
 15/25 A kérdező kommentje:

ne haragudj,hogy ilyet írok magamról,csak hogy jobban megismerj,hisz nagyon nem ismersz,és tartozom egy vallomással,hisz egy kapcsolatnak az őszinteség az alapja.

lehet most kinevetsz és szégyen,de még nekem nem volt sexem,szóval szűz vagyok.nem az hogy nem szeretem, csak,én olyan vagyok,hogy ha a csaj nem akarja akkor én sem..én nem fogok sex miatt járni valakivel.nem fekszek össze akárkivel...kevés barátnőm is volt.24 év alatt csak 2,de egyikkel sem feküdtem le,nekem nem csak erről szól egy kapcsolat.én megválogatom nagyon hogy kivel kezdek ki.Ha összejövünk,nem az a célom,hogy mi hamarabb ezen túl legyek,nekem ennél fontosabb a kapcsolatunk,és te ennél nekem sokkal többet érsz és jelentesz nekem...remélem megértesz ?

2011. jún. 30. 12:31
 16/25 A kérdező kommentje:

valami ilyesmit gondoltam megirok..lehet elég béna:ne haragudj,hogy ilyet írok magamról,csak hogy jobban megismerj,hisz nagyon nem ismersz,és tartozom egy vallomással,hisz egy kapcsolatnak az őszinteség az alapja.

lehet most kinevetsz és szégyen,de még nekem nem volt sexem,szóval szűz vagyok.nem az hogy nem szeretem, csak,én olyan vagyok,hogy ha a csaj nem akarja akkor én sem..én nem fogok sex miatt járni valakivel.nem fekszek össze akárkivel...kevés barátnőm is volt.24 év alatt csak 2,de egyikkel sem feküdtem le,nekem nem csak erről szól egy kapcsolat.én megválogatom nagyon hogy kivel kezdek ki.Ha összejövünk,nem az a célom,hogy mi hamarabb ezen túl legyek,nekem ennél fontosabb a kapcsolatunk,és te ennél nekem sokkal többet érsz és jelentesz nekem...remélem megértesz ?

2011. jún. 30. 12:32
 17/25 anonim ***** válasza:

Bocs a kifejezésért, de nagyon hülyén állsz hozzá a dologhoz. Nehogy úgy kezeld már, mintha ez valami betegség lenne, ilyen levelet írni meg eszedbe ne jusson.

Nem nagy dolog, nem kell külön bejelentést szervezni neki. Majd ha egyszer szóba kerül a téma, akkor elmondod, és kész. Persze nem olyan hangvétellel, mintha egy megbélyegzett bűnöző lennél emiatt.

2011. jún. 30. 12:38
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi.semmi baj,igazad van.
2011. jún. 30. 12:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Elég ha csak megmondod neki hogy még nem voltál lánnyal.Volt 2 barátnőd csak velük nem feküdtél le,mert te nem olyan vagy mint a többi pasi akik összefekszenek mindenkivel hanem vártál az igazira vagyis arra a lányra akivel most együtt vagytok.

De épp ez a jó hogy nem fekszel össze mindenkivel mert a legtöbben összefekszenek mindenkivel és a pasik 98%-a könnyűvérű és ez a szörnyű dolog.Ez csak egy pozitív dolog:) szerintem még lehet örülni is fog neki hogy egymásnak vagytok az elsők:)))

2011. jún. 30. 12:48
 20/25 anonim ***** válasza:
15/L vagyok, én biztos örülnék neki. Első mindkettőtöknek, garantáltan vigyáznátok egymásra. Amúgy tényleg vonzó, hogy nem adod könnyen magad. Ha van annak a lánynak esze, nem ereszt ki a kezei közül ;)
2011. jún. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!