Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, valójában szeret?
Ma egy csomót beszélgettünk. Én járni szeretnék vele, de ő azt mondja hogy csak barátom akar lenni, pedig ő is nagyon szeret, meg mindenkivel rólam beszél.Lehet hogy csak fél?
Mondtam neki hogy akkor felejtsük el egymást, és ne beszéljünk többet, de nem megy (mert nem akarom), mégis visszavette msn-re.Suliból ismerem, és nagyon szép.
Mi lehet a gond?
Arra gondoltam, hogy valamivel bebizonyítom hogy nagyon szeretem.Tudnátok tippet adni hogy mivel?
Bocsi a sok kérdésért, csak össze vagyok zavarodva.Már egy ideje beszélgetünk, suliba is szemezünk.
Főképpen lányok véleménye érdekel, hogy miért lehet ez.(de fiúk is írjanak)
Üdv:Egy szerelmes fiú
Jajj de szép:)).
Először is sok sikert neked ;) Szurkolok :)
Egyébként pedig nem értem.. ha nagyon szeret,akkor miért csak barátként akar rád nézni?Nemrégtől ismered? Nem volt még alkalma alaposabban megismerni?
Ha erre a válasz az h nem, akkor tegyél érte;)
Hívd el valahová, vagy ajánld fel a segítséged valami tárgyból.:)Ott kezdjetek el mélyebben beszélgetni,mondd el neki mit érzel,hidd el ez minden lányt lekenyerez ;):)).
Biztosan nem fog nemet mondani :)).Egyébként mennyi idős? Mert lehet ennek is tulajdonítani,hogy még belül gyermek.
Üdv
16/L
Csomószor mondja h nagyon aranyos vagyok meg minden.Lehet, hogy valójában még tényleg egy kislány aki nem tudja mi a jó neki, de sokszor nagyon érettnek tűnik.Régebben nem figyeltem fel rá, most lettem olyan fiú akit komolyabban érdekelnek a lányok.:D
13 éves, én is 13 vagyok.
13 évesen nagyon érett? xD jéézus ez viccnek is rosszvolt.
ÓVÓDA!!!!
24/f
Aki csak kritizálni tud, az ne írjon semmit...:@
Most mint érett úgy értem hogy nem egy olyan lány aki anyukájának a kezét fogva megy ide-oda.(mindenki úgy érti ahogy akarja)
Kedves 21:28-as!
Szerinted az mire volt jó amit írtál?! A srác tanácsért jött, nem pedig hogy szekálják. Nagyon sokat segítettél neki.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!