Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a bizonyos "tűz" ami egy párkapcsolathoz szükséged?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:55
 1/8 A kérdező kommentje:

bocsánat,elírtam

*szükséges

várom a válaszokat:))

2009. márc. 26. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ez egy jo kerdes sokan mondjak, hogy az elejen nincs meg a tuz, akkor nincs ertelme a dolognak. Nalam ez a tuz a parommal az volt, hogy erdekesnek talaltam, minden egyes vele eltolott nap uj dolgot hozott szamomra, vartam mar a talalkozokat, soha nem untam meg. AMikor egyutt eltunk is minden nap izgatott voltam, nem tartottam uncsinak, erdekelt minden vele kapcsolatos dolog.
2009. márc. 26. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mikor meglátod beleremeg a lábad, jobban dobog a szived, izgulsz a találkozások előtt, egyszerűen szerelmes vagy! : ) A lényeg, hogy jól megértsétek egymást és a veszekedések ne rombolják le a várat... : )

Én így gondolom... : )

Nani

2009. márc. 26. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
...hogy vagy olyan bolond,és még mindig annyira szerelmes,hogy benne vagy óriási hülyeségekben,izgalmakban,pl. szeretkezni valami extrém helyen,ilyesmi.Tűz az,amikor imádod a párodat MINDENESTÜL :)
2009. márc. 26. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm:))

Ez van a kapcsolat közben.Na és előtte?Szükséges mindenhez?És egyáltalán mitől alakul ki?:)

2009. márc. 26. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm:))

Ez van a kapcsolat közben.Na és előtte?Szükséges mindenhez?És egyáltalán mitől alakul ki?:)Gondolom ez sokakat érdekel..:)

2009. márc. 26. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
ennek az elejen kell kiderulnie, hogy latsz e benne annyi izgalmat, hogy ez ki tudjon vele alakulni, erdekel es a szemelyisege, letagloz e, izgalmat valt ki beloled...ha ez nincs meg es uncsi az egesz, akor hagyd.
2009. márc. 26. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

H mitől alakul ki,azt senki sem tudja.

Pl,amikor a mostani páromat megismertem,az olyan meglátni és megszeretni volt.Még csak a találkozó felé tartottam,de alig bírtam nyugton maradni,és legszívesebben ugráltam volna,h azt a rengeteg energiát levezessem.Egyszerűen úgy izgultam,mint szűz lány az első alkalom előtt.:):):)Mikor megláttam csak annyit tudtam mondani magamban:"Az ördögit,de jó pasi!"

De volt olyanban is részem,h nem volt meg első látásra az a bizonyos szikra,de a második komolyabb beszélgetésünkkor már elkezdett emészteni a tűz.Bizony egy életre megpörkölt.Ő nem volt az az "ördögit,de jó pasi",ő olyan igazi csiszolatlan gyémánt,de amikor veszi az ember a fáradtságot,és lehámozza a külső mázt,akkor meglátja,h bizony belé, belé kell halni.

Hogy örökké fog-e tartani valamelyik?Azt hiszem,mindkettő,függetlenül attól,h kivel élem le az életem.

2009. márc. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!