Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a bizonyos "tűz" ami egy párkapcsolathoz szükséged?
bocsánat,elírtam
*szükséges
várom a válaszokat:))
Az, hogy mikor meglátod beleremeg a lábad, jobban dobog a szived, izgulsz a találkozások előtt, egyszerűen szerelmes vagy! : ) A lényeg, hogy jól megértsétek egymást és a veszekedések ne rombolják le a várat... : )
Én így gondolom... : )
Nani
köszönöm:))
Ez van a kapcsolat közben.Na és előtte?Szükséges mindenhez?És egyáltalán mitől alakul ki?:)
köszönöm:))
Ez van a kapcsolat közben.Na és előtte?Szükséges mindenhez?És egyáltalán mitől alakul ki?:)Gondolom ez sokakat érdekel..:)
H mitől alakul ki,azt senki sem tudja.
Pl,amikor a mostani páromat megismertem,az olyan meglátni és megszeretni volt.Még csak a találkozó felé tartottam,de alig bírtam nyugton maradni,és legszívesebben ugráltam volna,h azt a rengeteg energiát levezessem.Egyszerűen úgy izgultam,mint szűz lány az első alkalom előtt.:):):)Mikor megláttam csak annyit tudtam mondani magamban:"Az ördögit,de jó pasi!"
De volt olyanban is részem,h nem volt meg első látásra az a bizonyos szikra,de a második komolyabb beszélgetésünkkor már elkezdett emészteni a tűz.Bizony egy életre megpörkölt.Ő nem volt az az "ördögit,de jó pasi",ő olyan igazi csiszolatlan gyémánt,de amikor veszi az ember a fáradtságot,és lehámozza a külső mázt,akkor meglátja,h bizony belé, belé kell halni.
Hogy örökké fog-e tartani valamelyik?Azt hiszem,mindkettő,függetlenül attól,h kivel élem le az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!