Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Hamis barát vagy igaz barát ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom,már 2 éve ismerjük egymást.Sokat írunk,de ritkán találkozunk.Írta hogy több vagyok neki mint barát,az egyik legjobb barátja vagyok.Megbízik bennem.Én mégis valahogy ezt másképp látom.Ha facebookon valamelyik ismerőse,ki ír valami szomorú dolgot vagy azt hogy baj van,ő rögtön ír neki az üzenőfalára hogy:mi a baj?Megfigyeltem hogy amikor én írok ki valami szomorút,nem kérdezi meg ezt:hogy mi a baj?Lehet nincs ebben semmi különös,de ha nekem valaki több mint barát,én biztos ráírtam volna.Volt rá példa hogy hívtam telefonon és fel sem vette,még az üzeneteimre sem válaszolt.Lehet,én vagyok a bolond és csak ügyet csinálok belőle,de ha nekem valaki tényleg több mint barát és a legjobb barátom,azzal nem így viselkedem.Felveszem ha hív,és ha tudok visszaírok az üzenetekre.Idővel bevallottam neki hogy akarok tőle valamit,de mondta hogy maradjunk barátok.Én ezt elfogadtam és tiszteletben tartom.Nagyon jól nem ismerem mert ritkán találkozunk és régen is láttam már.Félek,hogy csak elbolondított a barátságával,s közben meg lehet kibeszél a hátam mögött.(F)2011. jún. 29. 15:01
11/15 A kérdező kommentje:
tudom.amikor volt barátja, akkor ismerkedtem vele meg,és írta hogy barátkozni lehet:)
2011. jún. 29. 15:31
12/15 anonim válasza:
Te többet szeretnél tőle, ő meg hárít, pont ugyanezért. Mit nem értesz ezen a barátságon?
13/15 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem,hogy ha valóban a legjobb barátja vagyok és többre tart mint barát,akkor miért nem veszi a telefont ha hívom és miért nem válaszol az üzenetekre.Mert ha valaki a legjobb barátunk,azzal így nem viselkedünk.Lehet tévedek,vagy én gondolom ezt rosszul a barátságról.Ha valóban nem akar tőlem barátságot sem,akkor írja vagy mondja meg őszintén.
2011. jún. 29. 16:31
14/15 anonim válasza:
De épp ez az, hogy nem vagy a legjobb barátja..
15/15 A kérdező kommentje:
értelek.akkor meg minek írja.mondja vagy írja meg amit őszintén érez és gondol és kész.nem kell senkit sem hülyíteni a barátsággal,gondolom ezt senki sem szereti.
2011. jún. 29. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!