Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok a csajok kellenek a fiúknak akik minden héten mással fekszenek le? . Partycicák.
Nem kell ilyennek lenned és nem is biztos, hogy olyan pasi kell neked akiknek ez bejön.
A láthatatlanság hülyeség. (kivéve ha valaki a szobájában tölti az egész nyarat)
Légy nyitott és ne félj rámosolyogni egy srácra. (félreérthetetlenül :) )
Hidd el, azok olyan fajta srácok akik a kövi buliban már másik csajjal smárolnak :)
Én sem vagyok bulizós (soha nemvotlam diszkóban pl..) meg semmi, magassarkút se hordok meg semmi tök fiúsan öltözködöm :D (vagyminekhívják ezt, deszkás xd) trikó, fekete gatya, deszkáscipő aztán akinek nemtetszik az NE NÉZZE.:)
Legyél önmagad, úgy fog csak megtalálni az aki hozzádvaló :) Nekem 9hónapja van barátom és szerintem nagyonnagyno sokáig együttleszünk még, és ő szereti ezt a stílusom, egyezünk is sokmindenben, és ő sem egy partyvadállat páWWa :) Ja igen, énsem vagyok állítólag se ronda, duci meg végképp, inkább modnanám magam deszkának de ő így szeret a többieket lesz.rom.:D
Tudom röhej vagyok, delegalább nem b.szott már meg 8 srác 1 partyban és 9hónapja van komoly kapcsolatom (:
(IGEN, komoly.:D)
15L (mondom hogy röhejesnek fognak tartani egyesek xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!