Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért azok a csajok kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azok a csajok kellenek a fiúknak akik minden héten mással fekszenek le? . Partycicák.

Figyelt kérdés
Miért az ilyenek kellenek a fiúknak?Én nem vagyok egy visszahúzódó de nem járok el minden héten bulizni, és nem fektet meg minden második pasi.Miért akarnak ezek állandóan verekedni.Csajok vagyunk nem vademberek...Félreértés ne essék nem vagyok ronda(állítólag) és duci se.Nekem is ilyennek kellene lennem hogy felfigyeljenek rám?Miért olyan nagy baj ha én nem vagyok olyan mint ők?Ha nem rakom ki a mellem és nem veszek fel mini szoknyát meg 20 cm-es tűsarkút hanem inkább egy trikót egy farmerrel meg egy tornacipővel akkor miért vagyok láthatatlan?
2011. jún. 29. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a pasi, akinek a plázacicák kellenek, és többre értékelik a tűsarkút, mint a kedvességet meg az eszet, szóval ilyen pasi neked se kell. Ez így működik.
2011. jún. 29. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ilyennek lenned és nem is biztos, hogy olyan pasi kell neked akiknek ez bejön.

A láthatatlanság hülyeség. (kivéve ha valaki a szobájában tölti az egész nyarat)

Légy nyitott és ne félj rámosolyogni egy srácra. (félreérthetetlenül :) )

2011. jún. 29. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján kb 16-17 lehetsz, és az a tapasztalatom, hogy ezek a csajok kb ebben a korosztályban népszerűek a feltűnőségük miatt. És egyébként nem biztos, hogy bármivel is népszerűbbek a fickók körében, csak, ha velük történik valaki, arról mindig hallasz, ezért hiszed azt, hogy minden csak velük történik. Ezek a csajok egyszerűen szem előtt csinálnak mindent, emiatt mindig róluk hallasz, és népszerűnek tűnnek.
2011. jún. 29. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, azok olyan fajta srácok akik a kövi buliban már másik csajjal smárolnak :)

Én sem vagyok bulizós (soha nemvotlam diszkóban pl..) meg semmi, magassarkút se hordok meg semmi tök fiúsan öltözködöm :D (vagyminekhívják ezt, deszkás xd) trikó, fekete gatya, deszkáscipő aztán akinek nemtetszik az NE NÉZZE.:)

Legyél önmagad, úgy fog csak megtalálni az aki hozzádvaló :) Nekem 9hónapja van barátom és szerintem nagyonnagyno sokáig együttleszünk még, és ő szereti ezt a stílusom, egyezünk is sokmindenben, és ő sem egy partyvadállat páWWa :) Ja igen, énsem vagyok állítólag se ronda, duci meg végképp, inkább modnanám magam deszkának de ő így szeret a többieket lesz.rom.:D

Tudom röhej vagyok, delegalább nem b.szott már meg 8 srác 1 partyban és 9hónapja van komoly kapcsolatom (:

(IGEN, komoly.:D)

15L (mondom hogy röhejesnek fognak tartani egyesek xd)

2011. jún. 29. 23:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Dehogy röhejes szerintem tök jó hogy így gondolod.Így kéne nekem is:(
2011. jún. 29. 23:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyébként 16 vagyok.
2011. jún. 29. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!