Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vegetáriánus sráccal összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegetáriánus sráccal összejönnétek lányok?

Figyelt kérdés

A kérdés azért merült fel bennem, mert sokan

"őrültségnek tartják".

Vagy "furcsának" egy férfitől, pedig sokan vannak akik nem esznek húst, akár a híres férfiak köréből sem, például

Brad Pitt.

Az okokat nem sorolnám el rengeteg oka van, erkölcsi, egészségügyi, spirituális.Könnyen utána lehet nézni.

Mindezek egyvelege vitt rá engem is erre az útra.

És még egy dolog, a partneremtől nem várom el ugyanezt, én legalábbis,nem vagyok ilyen "fanatikus" :) Elfogadom úgy ahogyan van, aztán ha akar majd változtat.

2011. jún. 29. 12:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%

Bocsi, de nálam ez kizáró indok. Húsimádó vagyok, és 4 zöldségen kívül (burgonya, rizs, zöldborsó, kukorica) nem vagyok hajlandó zöldséget enni sütve/főzve (nyersen kibővül a kör néhány gyümölccsel, zöldséggel, de az étkezésre is használt növények nagy részét nem eszem meg). Az ember nem véletlenül mindenevő, szokta a belgyógyász prof mondani az egyetemen, szóval engem nem lehet meggyőzni arról, hogy csak növényt enni milyen marha egészséges. Pazarlás lenne két különböző ételt csinálni, ráadásul nem hagynám, hogy a gyerekem csak zöldségen nőjön fel, mert az még egészségtelenebb, mint felnőttként. Elfogadom, ha a baráti körömben van ilyen ember, de párkapcsolatra nem lennék képes vele. Szeretem az állatokat, így igyekszem olyan húst vásárolni, ami biofarmról származik, de a szervezetnek szüksége van csak állatokban jelenlévő esszenciális aminosavakra.

21/L

2011. jún. 29. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja rám erőltetni a nézeteit/szokásait, nem tiltja meg, hogy húst egyek előtte...stb, akkor nem különösebben érdekel.

Bár nem igazán értem, mert az emberi szervezetnek szüksége van fehérjére, amit húsból lehet legkönnyebben, és némelyiket kizárólagosan magunkhoz venni. Persze, van 1-2 betegség, ahol a húsfogyasztás súlyosbíthatja a dolgokat, de egy egészséges ember esetén számomra érthetetlen.

Ezen kívül vannak olyanok, akik halakat például esznek.. mert szerintük a hal nem hús =) És persze ott vannak a vegánok. Ez utóbbi lehet, hogy egy idő után kikészítene =D Régebben volt, hogy én sem igazán ettem húst, mert nem volt különösebb ingerenciám rá. Aztán egyik exem nagy húsevőnek bizonyult, és általa belekóstoltam elég sok húsételbe, és rájöttem, hogy én is nagyon szeretem az ilyen ételeket =D Érdekes tény, hogy azóta fogytam, és ritkábban vagyok beteg... az én szervezetem ki volt éhezve a húsra =)

Mindenesetre, ha csak arról van szó, hogy nem eszik húst, de minden más stimmel vele, akkor nem fogom elküldeni, értelemszerűen.

2011. jún. 29. 12:47
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, ám felmerült még egy, egyébként mellékes kérdés.:D

Hol vannak a vegetáriánus csajok a

válaszadók palettájáról? :D

Nah mindegy, még egyszer kösz a kommenteket

2011. jún. 29. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Az, hogy az emberi szervezetnek feltétlenül szüksége van húsra, egy vicc.
2011. jún. 29. 12:55
 15/25 anonim ***** válasza:
58%
ma 12:41-essel kell teljesen egyetértenem..
2011. jún. 29. 12:55
 16/25 A kérdező kommentje:
Aki alaposan körüljárja minden irányból a témát az rájön hogy megoldható az élet hús nélkül is... .)
2011. jún. 29. 12:58
 17/25 anonim ***** válasza:

12:26-os vagyok!

Egyébként ne görcsölj rá ennyire az ilyesfajta dolgokra! Ezek nem feltétlenül meghatározóak, mérvadónak meg főleg nem mondhatók.

Ahogy Te is említetted, aki keres az nem talál, úgyhogy csak nyugalom, tessék úgy élni, ahogy neked a legjobban megfelel. :)

Sok szerencsét!

2011. jún. 29. 12:58
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez kedves tőled, én is sok jót kívánok neked :)

12:26

Szép napot :)

2011. jún. 29. 13:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem vicc. Nem poénból fejlődött úgy a szervezetünk, hogy mindenevők vagyunk. Ha nem így lenne, akkor más lenne a fogazatunk is, és a gyomrunk is, főleg a vakbelünk. Tanulj némi bioszt, és ne a divatbaromságoknak hódolj. Nagy odafigyeléssel és étrend kiegészítőkkel lehet teljesen egészséges életet élni így is, ha például, mint írtam, valami betegség miatt nem ehet az ember húst. De egyébként hosszú távon vannak következményei. Ha nem ész nélkül lesz valaki vegetáriánus, akkor persze ennek a kockázata csökkenthető. De sokan ész nélkül csinálják, és általában pár éven belül ki is növik a hóbortjukat.
2011. jún. 29. 13:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Lehet hús nélkül élni, nem is állítottam az ellenkezőjét, de nem mindegy milyen minőségben, és persze az sem, hogy ki mennyi ésszel vág bele. Nem téged kritizállak ezzel, hanem általánosságban beszélek. Lehetsz olyan, aki okosan csinálja, és lehetsz olyan, aki idióta módjára vágott bele, nem ismerlek, nem tudom és nem is akarom megmondani.

Ezen kívül írtam, valaki szerint a hal nem hús. Aki halat is eszik, annak nyilvánvalóan nem kell semmi különlegeset tennie, ha megfelelő időközönként veszi magához.

De a vegánok pl, akik tojást és semmiféle állati eredetű ételt nem esznek... No igen, azok elég könnyen szembesülhetnek egészségügyi gondokkal. Ez nem feltétlenül pár év alatt mutatkozik. Lehet 10 év kell hozzá, de a cigi sem 2 nap alatt öl =) Persze, ez durva hasonlat volt.

Plusz az is tény, hogy a nem megfelelő húsfogyasztás is egészségtelen, nem is kicsit. De mindennek megvan a maga kockázata, ki mit vállal. Ez egyéni döntés.

2011. jún. 29. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!