Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves hapsi vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves hapsi vagyok és nem jön össze semmi mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbáltam sokszor ismerkedni de valahogy soha nem sikerült és minddig visszahátráltak és már mindenre gondoltam hogy mit csinálhatok rosszul de nem értem. volt egy bnőm eddig de az sem tartott hosszú ideig.átlagos pasi vok, aki csak szeretetre vágyik, olyan nehéz ezt megtalálni?
2009. márc. 26. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és ugyanebben a cipőben járok :-S
2009. márc. 26. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, ugyanebben a cipőben, mondjuk én az egyetemre korlátozódom most...(mármint egész nap ott vagyok, nincs nagyon időm másra, viszont ismerkedni szeretnék)

De ajánlom az önbizalmat

19/L

2009. márc. 26. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Én 17/F vagyok és nekem sem jön össze semmi.

Nem vagy egyedül.

Üdv a szerencsétlenek klubjában. (-csak vicc volt...)

2009. márc. 26. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor elso és második válaszoló, dobjatok egy privát uzit a srácnak és mindenki jól jár :)
2009. márc. 26. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Önbizalom, emberek! ÖNBIZALOM!

Biztos nem Te rontottad el, kedves kérdést feltevő. Nem rajtad múlik egy kapcsolat, mind 2 fél felelős. Sose szabad magadat hibáztatni :)

Pár tanács: bókolj, viccelődj sokat, légy hozzá kedves... :) Elsőre ne a szeretetre koncentrálj, hanem arra, hogy jól érezzétek magatokat. Sok sikert mindenhez :)

2009. márc. 26. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetemet meg itt olvashatjátok röviden:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

21/F

Önbizalom 0, én is szeretetre vágynék.. de hát.. nem igazán kapok senkitől.

2009. márc. 26. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Irjatok csak nekem.. Segitek en.. :D
2009. márc. 26. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha beletörődsz h te egy szerencsétlen vagy meg soha nem is lesz barátnőd akkor így is lesz... Szedd össze magad, változtass valamit a hajadon, a ruháidon..bármin, járj valahova el sportolni ott is vannak csajok..és ne rohanj le senkit, elég ha magabiztosabbnak látszol, jobban észrevesznak, mintha ülsz és bámulod a földet... Járj el több helyre, aztán hátha jön valaki, az se jó ha minden nap azon jár az eszed h na akkor majd ma...nekem is úgy volt h csomó ideig senki aztán egyszer csak bumm... Sok sikert!!!!
2009. márc. 26. 18:18
 9/10 anonim válasza:
100%

Jó a kérdés, de szerintem itt veled van a baj. Olyan nincs, hogy folyamatos próbálkozás mellett nincsen eredmény.

[link]

Itt találhatsz elég jól használható tanácsokat.

2009. márc. 26. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

hidd el, ha van Valakid az sem mindig jó....

kicsit legyél rámenősebb szerintem a lányoknál... de persze csak normális keretek között :) érted te! ;)

és persze normális leányzókkal próbálkozz, ők megbecsülik a szeretetre éhes pasikat :)

2009. márc. 26. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!