Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasitlan, szerelmes lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasitlan, szerelmes lányok! Nem csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból feltettem a kérdést. A fiú, akiben sok ideje rettentessen szerelmes vagyok... nos, minden egyes lány barátnőjére sajnos akaratom ellenére is hatalmas féltékenységét érzek, de! Ha elkezdek agyalni azon, hogy vajon mi lenne akkor, ha a srác mondjuk meleg lenne, és összejönne egy fiúval, sosem fog el semmi negatív, sőt! Pont ellenkezőleg, ha ugyanezen gondolkodok, csak lány verzióban. Miért van ez? Ti is így vagytok vele?
2011. jún. 28. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is értelek, gondolom az a gondolatmenet, hogyha meleg lenne, akkor nem (és ezt most nagyon-nagyon-nagyon idézőjelben mondom, félre ne értsd) "rajtad múlt" volna a dolog, hanem a te személyedtől függetlenül úgysem lehetett volna a tiéd. Jól gondolom?
2011. jún. 28. 22:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs nagy egóm, pontosan ellenkezőleg, önbizalmam nincs. ^^ Én is belegondoltam nagyon mélyen, én nekem addig sikerült eljutnom, hogy valami miatt aranyosnak találnám őket, (sosem volt semmi bajom a melegekkel.) sokkal nagyobb titokban tartanák, mintha egy lánnyal járna, szexuális életük még nagyobb tabu lenne, így engem sem zavarna.
2011. jún. 28. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Pluszba még beteg perverz állat is vagy.

Hadd gratuláljak!

2011. jún. 28. 22:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Hehe. Problem?
2011. jún. 28. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha én nem offollak senki nem ír...szóval köszönd meg szépen és küldj egy zöld pacsit:D
2011. jún. 28. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok vele. Van egy fiu aki tetszik, na neki minden egyes lány ismerösére féltékeny vagyok, pedig nincs is barátnöje. És van egy haverom (nagyon jo haver) aki mint kiderült meleg. Én pedig még örülök is neki,mert soha nem járnék vele, de más lánnyal sem tudom elképzelni. Az meg hogy fiukkal van egyáltalán nem zavar.
2011. jún. 29. 09:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Te tényleg hülye vagy. Nem kellesz neki, ok nélkül féltékenykedsz másokra és ráadásul azt kívánod, hogy legyen b.zi, csak hogy te jobban érezd magad. Jó hogy nem már azt kívánod, hogy dögöljön meg, mert akkor sem jönne össze más lányokkal.

De még ha hirtelen megbuzdulna, akkor neked jobb lenne. Akkor sem jönne össze veled. A lényeg ugye, hogy mással se. Tipikus önző, kicsinyes "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás.

Talán még jól is járt a srác, hogy nem kellesz neki.

2011. jún. 29. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!