Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett ezzel a fiúval? Mit gondoltok, keressem fel? Félek baja lett!

Figyelt kérdés

hát nem tudom h kezdjek bele a lényeg h van egy barátnőm elég nagyszájú néha bunkó de jófej, az a vagány csaj típus!

és volt egy fiú aki hajtott rá, haverok voltak vagy vmi ilyemsi, és utána belé szeretett. régebbn sokszor beszéltem vele msn-en én is

20 éves, nagyon önbizalomhiányosnak tűnt meg félénknek de szerintem nem volt vészes el lehetett vele beszélni

barátnőm gyakran lelúzerezte meg röhögött a versein, mutogatta nekem, amit neki írt pedig szerintem aranyos volt meg látszott h szereti

persze barátnőm nevetett, bántotta is néha, meg mondta h még egy bnője se volt a fiúnak, szűz, meg minden

szorongó, gyógyszert szed hasonló

aztán bnőmnek eldurrant az agya, és apjával együtt feljelentették a fiút. kérdeztem h mért erre azt mondta h hát minek hitegesse így majd 'kiábrándul belőle'

én egész megkedveltem de azóta nem hallottam a fiúról. nem megy fel netre pedig eléggé függő volt, mobilja ki van kapcsolva hónapok óta, ismerősei (neten megkérdeztem kettőt) sem tudják, hova tűnt. már egyetemre se jár

mi történhetett vele? mit okozhatott neki barátnőm? lehet meghalt?

komolyan most már zavar! megölte magát? vagy börtönbe van? h derítsem ki?

szerintetek lesz barátnője ezek után a fiúnak?

én titokban szurkoltam neki mert láttam h egyre jobb irányba kezdett változni, lette gy kis önbizalma, lazább lett erre meg barátnőm...

mit gondoltok? mit érezhet most??

16/L

2011. jún. 28. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem Te egy nagyon jó ember vagy! Ha így némiképp ismeretlenül is aggódsz egy olyan fiú miatt, aki a barátnődnek udvarolt! Ha engem kérdezel, nem egyforma az értékrendetek, a helyedben inkább olyan barátnőt keresnék, akivel hasonlítatok egymásra felfogásban! A korodhoz képest nagyon éretten viselkedsz!

Szerintem a fiú most nagyon a padlón lehet, ha rendőrségi ügy lett belőle, akkor lehet hogy a szülei eltiltották az internettől is, mert ha belegondolsz, hogy feljelentik zaklatásért, és egy nap beállítanak hozzájuk a rendőrök, hát ez egy óriási sokk lehetett neki is és a szüleinek is. Szerintem ezért van eltűnve, ezért nem tartja a kapcsolatot senkivel!

A jövőben talán lesz barátnője a srácnak, lehet, hogy pont ez a törés kellett neki, hogy megtanulja, hogy ne öntse ki a szívét ennyire senkinek, és tartsa a távolságot! Bár az is lehet, hogy nem fog tudni kapcsolatba kezdeni a jövőben.

Amúgy hasonló cipőben én is jártam. Vagyis nem közvetlenül én. Hanem egyik barátomnak megtetszett egy nála 2 évvel fiatalabb lány (még középiskolások voltunk). A srác írt neki egy tényleg gyönyörű, szívhez szóló levelet. Amikor elolvastam, szinte rosszul éreztem magam, hogy én nem tudok ilyeneket írni. Szóval ezt a levelet én adtam oda a lánynak (mivel én ismertem jobban), azzal a szöveggel, hogy ezt ez a fiú küldi, nagyon tetszel neki, kérlek olvasd el a levelet, alá van írva. Hazavitte elolvasta. Másnap tudtam meg, hogy a barátnőivel fogták és elégették, ilyen szöveg kíséretében "milyen szépen ég". Szóval a piromán csaj hanyagolva lett, elmondtam a barátomnak, de szerencsére annyira nem volt lelkizős gyerek, de szerintem csak nem mutatta, igazából nagyon rosszul eshetett neki.

Kedves kérdező! Szerintem ne aggódj annyira a fiú miatt, szerintem rendben van, és idővel talán fent lesz valamelyik közösségi oldalon! Te pedig maradj meg ilyen jószívű empatikus embernek, amilyen most vagy! 28F

2011. jún. 29. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!