Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem tudom soha elfelejteni.
Figyelt kérdés
Épp most lett vége egy majdnem 3 éves kapcsolatomnak. Soha de soha nem leszek többé szerelmes! Soha. Meg fogok halni. Én ezt nem bírom feldolgozni. Soha nem fogom elfelejteni. Szeretem. Ez az első csalódásom. Az első kapcsolatom. Neki adtam mindenem. Az életem, a szivem, a szüzességem... Mindenem az övé volt. És most vége??? Ennyit ér a szerelem???2009. márc. 26. 16:28
1/4 anonim válasza:
Ez borzalmas.Nagyon sajnállak.Uhh szörnyű lehet,erre most sajnos tanácsot sem lehet adni,mert nem vígasztalna úgysem:( Nagyon sok időre lesz szükséged,hogy elfelejtsd,de idővel el fog múlni.Egyébként nem lehet helyrehozni,biztosan vége van??Hmm..nekem úgy sikerült elfelejtenem,hogy mindig a rossz tulajdonságaira gondoltam és próbáltam megnézni más fiúkat.Remélem jobban leszel!:)
2/4 anonim válasza:
Tipikus vagy, ezen mindenki átesik, azt hiszed, hogy a világ omlott össze és hogy minden pasi/csaj egyforma...de nem. Ez a kapcsolat sem volt különleges, tudom nem vigasztal, de ezen tényleg mindenki átmegy egyszer az életében. Az ilyen vége az életem dumákat meg tessék nagyon gyorsan elfelejteni.
3/4 anonim válasza:
Dehogy fogsz meghalni. Jaj ne mondj már ilyet.
A szüzességed semmit nem jelent, a lelki fájdalom meg majd elmúlik és vidám lesz a világ körülötted! Hidd csak el, bár most nagyon nehéz ezt megérteni és ez így természetes egy 3 éves kapcsolat után.
4/4 anonim válasza:
en megertelek, 2 hete hogy vege lett az en 2 eves kapcsolatom, en is ide irtam, hogy ongyi leszek, meghalok, nem tudok nelkule elni. Sajnos ez nagyon nehez, nem tudom, mi az oka a szakitasnak, de nalunk uez, o volt az elso, eletem szerelme, de ugy latszik, nem o az igazi. Most ne tartsatok egy ideig a kapcsolatot, amig le nem nyugodtok...nem ismerem a korulmenyeket, neked kell merlegelned, miert lett vege es elhitetned magaddal, ez igy a legjobb mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!