Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (18-25éves lányok) Zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(18-25éves lányok) Zavar titeket ha egy korotokbeli fiú kicsit őszül?

Figyelt kérdés

Tehát ha odamegy hozzátok egy fiú ismerkedni aki helyes jó kondiba van ápolt de kicsit őszül a haja akkor azt nem tartjátok gázosnak?

Én kb fél éve kezdtem el őszülni és engem nagyon zavar

21/F

2011. jún. 27. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez gond? Sokkal jobb, mintha elkezdene kihullani, mert ugyan mindkettő ellen lehet tenni valamit, azért az ősz hajszálakkal könnyebb felvenni a harcot.
2011. jún. 27. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:
egyátalán nem számít, ne zavarjon:) 19/L
2011. jún. 27. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Dehogy, bár ha nagyon, és téged zavar, fesd be, már az sem ciki.:)
2011. jún. 30. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Ne aggodj,az ilyen nem zavar:)

Parom is csak 23 evet tolt,de mar nagyon oszul,....

Igaz,neki szokes barna haja van,de tobbnyire a szoke fele halik,tehat nem annyira eszreveheto..:)

engem nem zavar,ot inkabb ;))

Tehat,semmi para,altalaban a csajokat nem zavarja:)

2011. jún. 30. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Randiztam szénfekete hajú sráccal aki pechére 22 évesen már őszülni kezdett és nagyon látszott. Szerintem tök mókás volt! :D Olyan volt, mintha ezüstszálak lennének a hajában.

Szóval nem zavart.

20L

2011. jún. 30. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:

nincs vele semmi baj :D

18/L

2011. jún. 30. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
a barátomat (25 éves) annyira zavarja, hogy mindig kiszedi/kiszedeti velem az ősz hajszálait, pedig nincs sok neki, hiába mondom, hogy ezekkel még jobban tetszik :P szóval no para! :D 23/L
2011. jún. 30. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!