Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az emberek szemében mennyire tűnik nevetségesnek ha a lány tíz centivel magasabb a fiúnál?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, kapnék ezért rosszindulatú megjegyzéseket? Elsősorban lányok véleményére lennék kiváncsi, Titeket mennyire zavarna ha a párotok alacsonyabb lenne? Én 168 vagyok, a kiszemelt pedig 178. Azt tudom hogy Őt személy szerint nem zavarja, de azt sem szeretném hogy rosszindulatú megjegyzéseket kapjunk és e-miatt Ő rosszuzl érezze magát :S Persze nyilván engem is rosszul érintene. Kézenfogva például még nem mentünk az utcán, úgy jobban kiderülne... :D

A lényeg hogy mi erről a véleményetek?

22F

Előre is köszönöm a válaszokat

2011. jún. 27. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem szolgálhatok általános igazságokkal, de a saját tapasztalatom: barátnőm 177 centi, mióta összejöttünk (2 év) én nőttem kb. 4-5 centit, így vagyok most 191. Nemrég megjegyezte, hogy örül ennek a fejleménynek, így végre felveheti a 10centis magassarkúját is, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül felém magasodik :D 20f
2011. jún. 27. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
ŐŐ leszámítva azt h mások mit gondolnak te mit gondolsz erről? Nem rossz ha megcsókolod a barátnődet és neked kell nyújtózkodnod? Vagy amikor megöleled, nem fura egy kicsit? Sok ilyne pár van, úgyh sztem a többiek véleménye miatt ha szeretitek egymást akkor nem érdemes agyalni, de mindig kiváncsi voltam, h ezek a párok az ilyen ölelkezős csókolózós dolgokat h oldják meg :D
2011. jún. 27. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kommenteket csak a kérdést. Sok srác azt fogja mondani hú ba-meg de mázlista. Van aki meg le seg-dugaszozik. De a csajt kötve hiszem hogy szájukra vennék.
2011. jún. 27. 13:57
 14/20 A kérdező kommentje:

Csók eddig még nem volt. Ölelés hát őőő igazából ölelem a derekánál és akkor azért mégiscsak nekem is lefelé kell nyúlni. A vállánál ölelés elég érdekes lenne :D Amúgy a csók nem fog zavarni, mert arra nálam elvből nyilvános helyen nem kerül sor... Utálom mikor nyalják-falják egymást a párok a villamoson pl. Múltkor is a gülembe csámcsogtak 3 megállón keresztül háááát :S:S:S:S:S

Otthon pedig nem valószínű hogy állva csókolóznánk, vannak arra sokkkkkal kényelmesebb módozatok is.

Szóval állva nem hinném hogy sokszor fogom csókolni, majd max az esküvőn vagy ha hosszú időre elutazik valamelyikünk :D

Amúgy végülis igazatok van, fel lehet ezt fogni kicsit "nagyképűbben" is. Kisebb vagyok, mégis én kellek neki, akkor csak van bennem valami különleges :D:D:D

2011. jún. 27. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Én azt mondom neked, hogy mások véleményével foglalkozni önmagában nagy butaság, főleg ha rosszindulatról van szó hát akkor meg végkép az, ugyanakkor valahol meg is értelek hogy nem akarod a lányt kellemetlen helyzetbe hozni, de ha te tényleg tetszel neki, akkor nem fogja érdekelni a lányt a h*lye, ba*om rosszindulatú emberek véleménye.
2011. jún. 27. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Rosszindulatú hülyék mindig is lesznek és ha nem a 10 centis magasságkülönbség miatt szólnak le akkor találnak ezer más okot, az ilyenekkel nem kell foglalkozni, nincs jobb dolguk, vagy vissza kell nekik szólni valami durvát.

21f

2011. jún. 27. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem néznék meg, sok pár van ahol a csaj magasabb, manapság úgy is gyakoriak a 175-180 centis csajok, ha izmos vagy a csaj pedig vékony akkor fel sem tűnik.Akkor még jól is néz ki.
2011. jún. 27. 15:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam túl izmosnak 168 / 70 kiló, a leányzó szintén 69-70 kiló a 178-hoz.
2011. jún. 27. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
A testalkat inkább gond:D én a helyedben ezen aggódnék, mondjuk én még soványabb vagyok még is bárkit felszedek:)
2011. jún. 27. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:

A volt párom alacsonyabb volt vagy 15cm-mel.Nem vettem észre,hogy megnéztek volna.De biztos,hogy volt aki megtette.De nem érdekelt :)

Most már a magasabb pasik jönnek be én 165cm a párom 195.

De a lényeg,hogy szeretitek egymást! :)

17/L

2011. jún. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!